Apple, Çin özel sürümü yeni iPad modelini duyurdu - Son Dakika
Teknoloji

Apple, Çin özel sürümü yeni iPad modelini duyurdu

Apple, Çin özel sürümü yeni iPad modelini duyurdu

Apple, geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte iPhone 15 serisini piyasaya sürdükten sonra yeni iPad modelleri için de geri sayıma başladı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Apple, Çin özel sürümü olarak adlandırılan yeni bir iPad modelini duyurdu. Bu model, eSIM desteğine sahip hücresel 10. nesil iPad'in güncellenmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda Çin'de sadece China Unicom tarafından desteklenen bu özel sürüm, A3162 model numarasına sahip. ABD versiyonunda ise henüz bir ön duyuru yapılmadı.

19.10.2023 08:57  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Apple geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte iPhone 15 serisini piyasaya sürdü. Bunun ardından yeni iPad modelleri için de geri sayım başladı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Apple, yeni iPad modelini duyurdu. Peki, yeni iPad modeli nasıl? İşte detaylar!

Yeni iPad Çin özel sürümü olarak ortaya çıktı!

Apple, geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikten sonra dünya gündeminde yer almayı başardı. Bunun üzerine şirket, yeni iPad modelleriyle bekleyenlerini heyecanlandırdı. Özellikle son zamanlarda yeni iPad modelleri mi bir Apple Pencil mı yoksa her ikisinin birden mi piyasaya sürüleceğine dair birçok söylenti ortaya çıktı.

Apple, Çin özel sürümü yeni iPad modelini duyurdu

Geçtiğimiz gün ise yeni iPad modellerinin fiyat etiketi hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Tüm bu iddiaların yanı sıra bugün dikkat çeken bir haber gündeme geldi. Bu habere göre Apple, yeni bir iPad modelinin olduğu ortaya çıktı.

Apple Watch sahipleri dertli: Ekran açıkken…

Ortaya çıkan bu yeni iPad modelinin Çin özel sürümü olduğunu belirtmek gerekiyor. Model tek bir ülkeyle sınırlı olmasının yanı sıra mevcut modelin yalnızca küçük bir çeşidi. Açıklamada Çin özel sürümünde eSIM desteğine sahip hücresel 10. nesil iPad'in güncellenmiş bir sürümünü duyurdu.

Bir Apple destek belgesine göre China Unicom, şu anda Çin'de iPad için desteklenen tek eSIM operatörü. Çin'deki bu destek, A3162 model numarasına sahip 10. nesil bir iPad gerektiriyor. Genel olarak baktığımızda ABD versiyonu da zaten eSIM desteği içeriyor. Ancak ABD versiyonunda henüz bir ön duyuru gerçekleşmedi.

Peki, siz Apple iPad Çin versiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Apple, Çin özel sürümü yeni iPad modelini duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement