Apple'ın Bmw'den İstediği Nedir? - Son Dakika
Teknoloji

Apple'ın Bmw'den İstediği Nedir?

Apple\'ın Bmw\'den İstediği Nedir?

Cupertino merkezli şirketin elektrikli otomobiliyle alakalı yepyeni rapor çarpıcı gelişmeleri ortaya çıkardı.

27.07.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Apple'ın "Titan" isimli elektrikli araba üstünde çalıştığı uzun zamandır biliniyor. Tesla'dan Apple'a geçen bazı kişiler de olmuştu. Taze bir rapor Apple'ın elektrikli arabası için BMW i3'ün karbon fiber gövdesini benimsediğini ve istediğini belirtiyor. Bu yüzden iki şirket arasında görüşmeler başlamış. Ayrıca Tim Cook ve diğer üst düzey Apple yöneticilerinin Almanya'nın Leipzig Şehri'ndeki BMW i3 fabrikasını ziyaret ettiği söyleniyor.


Aslında Apple'ın BMW ile aralarındaki müzakereler yeni değil. Mart ayında iki farklı otomobil dergisi şirketlerin bir takım görüşmeler yaptığını ve anlaşma zemini arandığını yazmıştı. Alman Manager Magazin de Apple ve BMW'nin geçtiğimiz sonbahardan beridir sürekli olarak iletişimde olduklarını belirtiyor. Dergiye göre görüşmeler bir aralar durmuş, ama şimdilerde akış yeniden başlamış.


Sonuç olarak Apple, BMW veya başka bir şirket olsun kapalı kapılar ardında nelerin yaşandığını tam olarak bilmiyoruz. Bazı zamanlar Apple sağ gösterip sol vuran bir firma. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple'ın Bmw'den İstediği Nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement