Batman Arkham Knight Geri Ödemeleri Başladı - Son Dakika
Teknoloji

Batman Arkham Knight Geri Ödemeleri Başladı

Batman Arkham Knight Geri Ödemeleri Başladı

Dün haberini yapmış olduğumuz gibi Batman: Arkham Knight PC platformunda bir defa daha oldukça başarısız olmuştu.

02.11.2015 09:16

batman-arkham-knight-logo

Düngibi Batman: Arkham Knight PC platformunda bir defa daha oldukça başarısız olmuştu. Bugün ise Warner Bros.'dan beklenen açıklama geldi ve oyunculara geri ödemeler yapılmaya başlandı.

Bildiğiniz gibi Batman: Arkham Knight'ın PC sürümünü Haziran ayında oldukça problemli bir şekilde piyasaya sürülmüştü ve aldığı ağır eleştiriler neticesinde ise satıştan kaldırılan yapım, neredeyse sıfırdan düzenlenmeye başlamıştı. Bundan bir kaç gün evvel tekrardan satışa sunulan yapım, maalesef ki yine PC kullanıcılarına oldukça başarısız bir Batman tecrübesi sundu… Bunun üzerine Warner Bros. bugün yaptığı açıklamayla birlikte, herhangi bir oynama süresi/satın alma süresi kısıtlaması bulunmaksızın yapımdan memnun olmayan tüm kullanıcılara paralarını iade etmeye başladıklarını belirtti.

Ayrıca yapımın Steam sayfası üzerinde yapılan olumsuz inceleme sayısı ise 10.000'i devirmiş durumda. Konsollarda problemsiz bir şekilde çalışan yapım, maalesef ki PC için aynı duruma asla gelemedi ve bu da PC kullanıcıları gerçekten üzdü. Ayrıca yapım için ilerleyen günlerde yayınlanacak olan açıklamayla birlikte ne gibi değişikliklerin sağlanabileceği de ortaya çıkacak. Warner Bros.'un yapımın PC sürümüyle ilgili başı uzun bir süre daha ağrımaya devam edecek gibi görünüyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Batman Arkham Knight Geri Ödemeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement