Bu Sürpriz, Alkışlanır! - Son Dakika
Teknoloji

Bu Sürpriz, Alkışlanır!

Bu Sürpriz, Alkışlanır!

Bir teknoloji mağazasında çalışanlar, her gün mağazaya gelip bir şey almadan çıkan çocuğa, bakın nasıl bir sürpriz hazırladılar.

14.12.2016 21:05

NewYork Best Buy çalışanları, günler boyunca aynı çocuğun mağazaya geldiğini fark ettiler. Yalnız bir şekilde her gün mağazaya gelen çocuk, Nintendo Wii U ile oynuyor ve her gün, oyun konsolunu satın almadan mağazayı terk ediyordu.

Noel döneminin yaklaşması ile beraber, çalışanların bazıları bu durumu değiştirmeye karar verdiler. Kendisini bir Best Buy yöneticisi olarak tanıtan Rahiem Storr'un internete yüklediği bir videoda, çalışanların çocuğa oyun konsolu ile sürpriz yapmaları gözüküyor.

Görünmeyen bir çalışanın kamerayı hazırlaması ile başlayan video, bir çalışanın elinde oyun ile beraber çocuğa doğru harekete geçmesiyle devam ediyor. Çalışan, Best Buy çalışanları adına çocuğa Wii U konsolunu hediye ediyor ve bunu erken bir Noel hediyesi olarak düşünmesini istiyor.

Storr, video yorumlarında yazdığına göre, çalışanlar "bir çocuğu mutlu etme fırsatını görüp bunu gerçeğe çevirmeyi tercih ettiler."

Çalışanların bunu neden yaptığını sorgulayan şüphecilere de cevap veren Storr, ailenin mutlu olduğunu belirterek bazı kişilerin Best Buy hakkında çok kötü fikirlere sahip olduğunu ancak durumun böyle olmadığını söylemekte. Bu tür davranışların, insanların bakış açısını değiştirmeleri için bir fırsat olduğunu belirtiyor...

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Bu Sürpriz, Alkışlanır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement