Disney Infinity ile Sınırsız Eğlenceye Hazır Olun - Son Dakika
Teknoloji

Disney Infinity ile Sınırsız Eğlenceye Hazır Olun

Disney Infinity ile Sınırsız Eğlenceye Hazır Olun

Disney ve Pixar Animation Studios’un en sevilen karakterleri sihirli hikâyelerde ilk kez bir araya geliyor.

30.01.2013 12:00

- Disney Interactive, The Walt Disney Company ile Pixar Animation Studios'un sevilen karakterleri ve hikayeleriyle oyunlar kurgulamaya yönelik Disney Infinity'yi piyasaya sürdü. Disney Infinity, oyunseverlere orijinal Disney ve Pixar dünyalarında en sevdikleri serüvenleri deneyimlemenin yanı sıra hayalgüçlerini kullanarak kendi dünyalarını yaratma imkanı da tanıyor. Bu yepyeni oyun evreninin 2013 yazında tüm konsollardan erişilebilir olması ve 2013 sonuna dek aşamalı olarak mobil ve çevrimiçi cihazları da kapsaması planlanıyor.

Disney Infinity, çeşitli Disney ve Pixar film karakterlerini "Oyuncak Kutusu" adlı sanal bir tabanda bir arada oynatma fırsatı sunuyor. "Play Set" denen her bir hikayeye dayalı oyunda oyuncular zorlu bulmacaları çözecek, düşmanlarla mücadele edecek ve ünlü Disney karakter gruplarının ikonik mekanlarını keşfedecekler. Ayrıca oyunseverler her bir dünyanın benzersiz karakterlerini ve araçlarını edinip, sanal bir "Oyuncak Kutusu"nda saklayabilecekler. Oyuncular "Oyuncak Kutularına" erişim sağlayıp en sevdikleri karakterleri, araçları, ayarları ve aksesuarları kullanıp kendi benzersiz sanal dünyalarını kurabilecek ve oyunu kişiselleştirebilecekler. Disney Infinity oyunculara bu benzersiz eserlerini çevrimiçi ve dışında "Oyuncak Kutusu" modunda arkadaşlarıyla paylaşma fırsatını da sunacak.

Disney Infinity Platformu şunları içermektedir:

Disney Infinity İnteraktif Parçaları: Oyuncuların kendi oyunlarını genişletip kişiselleştirmelerine olanak tanımak üzere ilk başta 40 adet koleksiyonluk interaktif parça piyasaya sunulacak.

Disney Infinity İnteraktif Karakter Figürleri: Oyunseverlerin sevdikleri 17 karakter figürünü kendi dünyalarına uygun deneyimlerde ve "Oyuncak Kutusu" modunda kullanmalarına olanak verecek.

Disney Infinity Tabanı: Figürler Infinity tabanına yerleştirildiğinde Disney Infinity dünyasının ve oyunların kilidi açılacak.

Disney Infinity Power Diskleri: Interaktif diskler Infinity tabanına yerleştirilip, karakterlere ve "Oyuncak Kutusu"na benzersiz güçler, özellikler ve araçlar yüklenecek.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Disney Infinity ile Sınırsız Eğlenceye Hazır Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement