Elektrikli Nissan Micra Yakında Görücüye Çıkacak - Son Dakika
Teknoloji

Elektrikli Nissan Micra Yakında Görücüye Çıkacak

Elektrikli Nissan Micra Yakında Görücüye Çıkacak

Son sızıntılar, elektrikli bir Nissan Micra modelinin bu yıl karşımıza çıkacağını gösteriyor. Aracın uygun fiyat etiketiyle gelmesi bekleniyor. Micra'nın Renault ile iş birliğiyle üretileceği konuşuluyor. Nissan, önümüzdeki senelerde 5 farklı elektrikli modelini satışa sunmayı planlıyor. Yeni nesil Micra'nın 400 km menzile sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca daha uygun fiyatlı bir model de satışa çıkabilir. Nissan'ın elektrikli araç sektöründeki yatırımları merakla bekleniyor.

21.04.2024 17:09  Güncelleme: 17:11

Ortaya çıkan son sızıntılar, elektrikli bir Nissan Micra modelinin bu yıl karşımıza çıkacağını gösteriyor. Son çeyrekte tanıtılması beklenen aracın, emsallerine göre oldukça uygun bir fiyat etiketiyle gelmesi bekleniyor. Hakkındaki ilk iddialar birkaç yıl önce ortaya çıkan hatchback modelinin, Nissan ile Renault arasında yapılacak olan kapsamlı bir iş birliğiyle üretileceği konuşuluyor. Micra fanlarını oldukça sevindiren bu gelişme, segmentte kartların yeniden dağıtılmasına sebep olabilir. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

Elektrikli Nissan Micra yakında görücüye çıkacak

Önümüzdeki senelerde tam 5 farklı elektrikli modelini satışa sunacağını açıklayan Nissan, bu araçlardaki maliyetleri gözle görülür ölçüde düşürerek kar oranlarını artırmak istiyor. Ayrıca markanın çevreyi koruma anlamında da çok daha sürdürülebilir malzemeler kullanacağı öne sürülüyor. Renault 5 ile aynı platform üzerine yapılması beklenen yeni nesil Micra'nın, tek şarjda 400 kilometrelik bir menzile ulaşacağı söylenmekte.

Fakat aracın 300 kilometre menzile sahip olan daha uygun fiyatlı bir modelinin de satışa çıkabileceği iddia ediliyor. Ariya Crossover modeline oldukça benzeyeceği belirtilen modelin, öncekine göre %30 civarında daha az maliyetle üretilmesi de gündemde.

Elektrikli araç sektöründeki yatırımlarını artırması beklenen Nissan'ın, önümüzdeki dönemde nasıl modellerle karşımıza çıkacağı merakla bekleniyor. Tüm bu gelişmelerin, günün sonunda kullanıcıların yararına olmasını umuyoruz.

Yeni Mercedes EQA ve EQB Türkiye'de! İşte fiyatlar

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Nissan yeni nesil elektrik araçları ile iyi bir satış başarısı yakalayabilecek mi? Siz hiç Nissan marka bir otomobil kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Elektrikli Nissan Micra Yakında Görücüye Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement