Fallout 4, Microsoft Yöneticisini Esir Aldı: "Duramıyorum" - Son Dakika
Teknoloji

Fallout 4, Microsoft Yöneticisini Esir Aldı: "Duramıyorum"

Fallout 4, Microsoft Yöneticisini Esir Aldı: "Duramıyorum"

PlayStation 4 sürümünde ise bazı sorunlar var gibi...

09.11.2015 10:17
Mahmut Saral - -

Bethesda'nın aksiyon RPG oyunu Fallout 4, 10 Kasım 2015, yani yarın itibarıyla PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için raflarda yerini alacak. Büyük bir haritası, detaylı bir gelişim sistemi ve 400 saatin üzerinde oynanış süresi sunan yapım, teknik yetersizlikleri sebebiyle PlayStation 3 ve Xbox 360'a çıkmayacak.


Bir süre önce yaptığımız haberimizde, size Fallout 4'ün çıkış videosunu sunmuştuk. Birçok oyuncuyu heyecanlandıran bu videonun ardından, şimdi de sırada ilk yorumlar var.


Microsoft'un Xbox oyun bölümünün en yetkili isimlerinden, Xbox Live'da Major Nelson ismiyle de tanınan Larry Hryb, Fallout 4'ü oynamaya başlayan isimlerden yalnızca biri. Nelson, Xbox haber kaynağında bir mesaj paylaştı ve tüm gün boyunca Fallout 4 oynadığını, kendini durduramadığını bildirdi. Buradan da anlıyoruz ki oyunu gerçekten çok beğenmiş.


Fallout 4'ün PC'de ultra ayarlardaki ekran görüntüleri


Öte yandan, wccftech sitesinde yer alan bilgiler, Fallout 4'ün PlayStation 4 versiyonunun resmi çıkıştan önce birçok oyuncunun eline geçtiği yönünde. Oyunun PS4 sürümüyle ilgili ilk gelen yorumlar ise, FPS hızında zaman zaman dikkat çekici düşüşlerin olması.


Örneğin, Twitter'da @Tidux kullanıcı ismine sahip bir oyuncu, Fallout 4'ün PlayStation 4'teki görsel kalitesinin iyi olduğunu, ancak FPS seviyesinin zaman zaman tek haneli rakamlara kadar düştüğünü, bunun da performansı olumsuz yönde etkilediğini belirtmiş.


Bethesda'dan Pete Hines ise, oyunun PlayStation 4'te 30FPS olarak çalışacağını bildirmişti. Bu FPS düşüşleri karşısında Bethesda'dan erken bir güncelleme gelebilir.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Fallout 4, Microsoft Yöneticisini Esir Aldı: 'Duramıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement