Hepsiburada, Karne Hediyeleri İçin Geniş Bir Seçki Sunuyor - Son Dakika
Teknoloji

Hepsiburada, Karne Hediyeleri İçin Geniş Bir Seçki Sunuyor

Hepsiburada, Karne Hediyeleri İçin Geniş Bir Seçki Sunuyor

Hepsiburada, oyuncaktan teknolojiye, hobi ve spordan giyime, kitaptan müzik aletlerine kadar birçok karne hediyesi seçeneği sunduğunu duyurdu. E-ticaret platformu, cep telefonu modelleri, akıllı saatler, Bluetooth kulaklıklar, oyun bilgisayarı, oyuncu kulaklığı, oyun kolu, koleksiyon ürünleri, jean'ler, spor ayakkabılar, eşofmanlar, tişört ve sweatshirt'ler gibi birçok seçenek sunuyor. İndirimler, taksit seçenekleri, ücretsiz kargo gibi avantajlarla ödeme çözümleri sunan Hepsiburada, alışveriş kredisi ya da 'hemen al sonra öde' seçenekleriyle de müşterilerine kolaylık sağlıyor.

15.06.2023 13:25

E-ticaret platformu Hepsiburada; oyuncaktan teknolojiye, hobi ve spordan giyime, kitaptan müzik aletlerine kadar birçok karne hediyesi seçeneği sunduğunu duyurdu.

Karne hediyesi olarak ne alacağını düşünenler için Hepsiburada, birçok seçenek sunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, seçeneklerinin en başında farklı özellik ve fiyat segmentindeki cep telefonu modelleri ve akıllı saatler geliyor. Ayrıca günümüzün olmazsa olmazı, akıllı telefonların tamamlayıcısı Bluetooth kulaklıklar da teknoloji meraklısı çocuklar için alternatif oluyor. Oyun oynamayı seven çocuklar için oyun bilgisayarı veya oyuncu kulaklığı, oyun kolu gibi ekipmanlar, oyun deneyimini daha da geliştirilmesini sağlarken, sevdiği bir oyun serisine ait koleksiyon ürünleri veya oyuncak figürleri de oyun dünyasına olan ilgisini desteklemeye yardımcı oluyor. E-ticaret platformu hem rahatlık hem de şıklıktan vazgeçemeyen çocuklar için jean'ler, spor ayakkabılar, eşofmanlar, tişört ve sweatshirt'lerden oluşan geniş bir seçki de sunuyor. İndirimler, taksit seçenekleri, ücretsiz kargo gibi avantajlarla bilgisayarlar, bisikletler, oyuncaklar, müzik aletleri kitaplar ve çok daha fazlasını sunan Hepsiburada, alışveriş kredisi ya da 'hemen al sonra öde' seçenekleriyle ödeme çözümleri sunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Teknoloji Hepsiburada, Karne Hediyeleri İçin Geniş Bir Seçki Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement