Htc Hima Aero Daha Önce Hangi Pazarda Satışa Çıkacak? - Son Dakika
Teknoloji

Htc Hima Aero Daha Önce Hangi Pazarda Satışa Çıkacak?

Htc Hima Aero Daha Önce Hangi Pazarda Satışa Çıkacak?

Tayvanlı üreticinin yeni amiral gemisi hakkında detaylar geliyor.

25.07.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

HTC CEO'su Cher Wang daha önce yaptığı açıklamada ekim ayında yepyeni tasarımla üst segment bir telefon çıkaracaklarını söylemişti. HTC Hima Aero kod adlı cihazın 5 inç'lik Quad HD (1440x2560) çözünürlükte ekranla geleceği ileri sürülüyor. Spekülasyonlarda f/1.9 diyafram açıklığına sahip arka kamera ve RAW fotoğraf desteği de geçiyor. Yani kamera konusunda bir hayli iddialı.


Evleaks'in aktardıklarına göre Aero, AT&T tarafından Amerika pazarında satışa sunulacak. Cihazın Avrupa'da çıkacağı belli, ama Avrupa'dan önce Amerika'da ilk olarak piyasaya sürüleceğine dair bir takım iddialar vardı. Evleaks'in son paylaşımı akıllara bu eski iddiaları getiriyor. Telefonun kesin çıkış tarihi belli değil, ama yıl sonuna kadar satışa çıkması bekleniyor.


Piyasa analistleri tarafından yayınlanan son bir öngörü raporuna göre Aero, HTC'nin düşen gelirlerini biraz daha toparlayacak. Ama bununla birlikte Tayvanlı şirketin agresif bir strateji izlemesi gerektiği belirtiliyor. HTC'nin yeni telefonundan beklentiniz nedir? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc Hima Aero Daha Önce Hangi Pazarda Satışa Çıkacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement