Htc Sense 8, Yeni Bir Tasarım ile Geliyor ! - Son Dakika
Teknoloji

Htc Sense 8, Yeni Bir Tasarım ile Geliyor !

Htc Sense 8, Yeni Bir Tasarım ile Geliyor !

Nisan'ın 12'sinde Dünya ile birlikte Türkiye'de de aynı zamanda lansmanı yapılacak olan ve gerçekten yılın en beklenen telefonlarından biri olan HTC 10 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

09.04.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nisan'ın 12'sinde Dünya ile birlikte Türkiye'de de aynı zamanda lansmanı yapılacak olan ve gerçekten yılın en beklenen telefonlarından biri olan HTC 10 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Fakat bu sefer tasarım tarafında değil, arayüz bakımından görüntüler ve bilgiler sızıyor.

Htc, Android'in iPhone'u olarak kabul ediliyor hem tasarım hem materyal kalitesi hem de arayüz stabilliği tarafında. ve aynı zamanda Htc içinde bu telefon bir başlangıç olabilir çünkü mali durumlar anlamında işler ters gidiyor Htc tarafında.

Sızdırılan Sense 8 test görsellerine göre, kullanıcılar widget veya kısayol yerine artık çeşitli arka plan etiketleri ile uygulamalara erişebilecek. Örneğin arka plana bir manzara resmi yerleştirdiniz. Resme ekleyeceğiniz ağaç etiketi ile mesajlaşma uygulamasını, piknik yapan insanlar etiketi ile sosyal ağları açabileceksiniz. Böylece ikonlarla dolu bir ana ekran yerine, hoşunuza giden resimler kullanabileceksiniz.

Normal durumda bakarsak bunu uygulama geliştiriciler de çok rahatça yapabiliyor fakat resmi üreticilerden gelen ilk hamle olarak karşımıza çıkıyor. Htc 10'un detaylı özelliklerini merak ediyorsanız sitemiz içinden haberini bulabilirsiniz. Bakalım Htc 10, başarılı olabilecek mi ?

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Htc Sense 8, Yeni Bir Tasarım ile Geliyor ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement