Huawei, Barcelona'da yeni giyilebilir cihazlarını tanıttı - Son Dakika
Teknoloji

Huawei, Barcelona'da yeni giyilebilir cihazlarını tanıttı

Huawei, Barcelona\'da yeni giyilebilir cihazlarını tanıttı

Huawei, Barcelona'da düzenlenen etkinlikte Watch GT 4 ve FreeBuds Pro 3 gibi yeni giyilebilir cihazlarını ve aksesuarlarını tanıttı. FreeBuds Pro 3, nano cam malzeme kullanılan tek parça gövdeye sahip olup, çift işitme sürücüsüyle daha güçlü bass'lar ve daha net tizler sunuyor. Ayrıca, 31 saat kullanım vadeden kulaklık, gürültü engelleme özelliği ve çift cihaz desteği gibi özelliklere de sahip.

14.09.2023 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Huawei, Barcelona'da gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında en yeni giyilebilir cihazlarını ve aksesuarlarını görücüye çıkardı. Watch GT 4'e ek olarak FreeBuds Pro 3 tanıtıldı. 31 saate kadar kullanım vadeden yeni kulaklığın detayları haberimizde.

Huawei FreeBuds Pro 3 özellikleri neler?

Nano cam malzeme kullanan tek parça gövdeye yer veren FreeBuds Pro 3, en iyi ses deneyimi için çift işitme sürücüsüne yer veriyor. Huawei bu sürücünün daha güçlü bass'lar ve daha net tizler sağlayacağını ifade ediyor. Kablosuz kulaklık ayrıca daha iyi ses kalitesi için uyarlanabilir üçlü ekolayzere yer veriyor.

Huawei, Barcelona'da yeni giyilebilir cihazlarını tanıttı

Huawei, yeni kablosuz kulaklığın batarya ömründe de bazı artışlar yaşatıyor. Şarj kutusuyla birlikte 31 saate kadar kullanım vadeden FreeBuds Pro 3, gürültü engelleme konusunda ise Pure Voice 2.0 mikrofon ve ANC 3.0 desteğine yer veriyor.

243232432

Kablosuz kulaklıkta aynı zamanda çift cihaz desteği sunuluyor. Bu da hem bilgisayar hem de akıllı telefonunuza aynı anda bağlayabileceğiniz anlamına geliyor.

FreeBuds Pro 3'ün Avrupa fiyatı 200 euro olarak belirlendi. Ancak ülkemizde satışa çıkacağı tarih şimdilik belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Huawei, Barcelona'da yeni giyilebilir cihazlarını tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement