İBB Belediye Başkan Adayı Dr. Taylan Yıldız ile Gençlerin Teknoloji İstekleri Üzerine Konuştu - Son Dakika
Teknoloji

İBB Belediye Başkan Adayı Dr. Taylan Yıldız ile Gençlerin Teknoloji İstekleri Üzerine Konuştu

İBB Belediye Başkan Adayı Dr. Taylan Yıldız ile Gençlerin Teknoloji İstekleri Üzerine Konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Taylan Yıldız, gençlerin teknoloji alanında neler istediğini ve sahip olması gerekenleri anlamak için Counter Strike 2 oynayarak iletişim kurdu. Yıldız, belediyelerin girişimcilik ekosistemini desteklemesi ve teknolojiyi kullanarak şehir yönetimini daha verimli hale getirmesi gerektiğine inanıyor.

17.03.2024 00:30  Güncelleme: 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İBB Belediye Başkan Adayı Dr. Taylan Yıldız ile SDN ofisinde Counter Strike 2 oynayarak hem önümüzdeki seçimi hem de gençlerin teknoloji alanında neleri istediğini ve sahip olması gerekenleri konuştuk.

Başkan adayı ile Counter oynadık!

Dr. Taylan Yıldız, gençlerle iletişim kurmanın ve onların ihtiyaçlarını anlamanın kendisi için çok önemli olduğunu belirtiyor. Teknolojinin ve dijital platformların bu konuda büyük bir rol oynuyor. Gençlerle etkili iletişim kurmak için bu araçları etkin bir şekilde kullanmak gerekiyor.

İstanbul'u yönetmek için teknoloji ve girişimcilik odaklı bir yaklaşım benimseyen Yıldız, belediyelerin, girişimcilik ekosistemini desteklemesi ve teknolojiyi kullanarak şehir yönetimini daha verimli hale getirmesi gerektiğine inanıyor.

Yıldız ayrıca, günümüz siyasetçilerinin de teknoloji, yapay zeka gibi konulara hakim olması gerektiğini savunuyor. Ayrıca, katılımcı demokrasinin ve vatandaşların siyasi süreçlere daha fazla dahil olması gerekiyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji İBB Belediye Başkan Adayı Dr. Taylan Yıldız ile Gençlerin Teknoloji İstekleri Üzerine Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement