Infinix Smart 8 HD: İşte özellikleri ve fiyatı - Son Dakika
Teknoloji

Infinix Smart 8 HD: İşte özellikleri ve fiyatı

Infinix Smart 8 HD: İşte özellikleri ve fiyatı

Infinix, uygun fiyatlı akıllı telefon modeli Smart 8 HD'yi tanıttı. Dinamik Adalı ekranı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken Smart 8 HD, alt segmentin iddialı modellerinden biri oldu. 6,6 inçlik 90Hz ekran, 13 MP ana kamera, 5000 mAh batarya gibi özelliklere sahip olan cihaz, 75 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

08.12.2023 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Infinix son zamanların belki de en uygun fiyatlı akıllı telefon modeli Infinix Smart 8 HD'yi tanıttı. iPhone benzeri Dinamik Ada ile gelen Smart 8 HD fiyatı ile şaşırttı. İşte Infinix Smart 8 HD'nin tüm özellikleri ve fiyatı.

Infinix Smart 8 HD bu fiyata neler sunuyor?

Infinix son zamanlarda uyguladığı fiyat politikası ile akıllı telefon pazarında farklı bir soluk oldu. Infinix Smart 8 HD de bu modellerden birisi. Dinamik Adalı ekranı ile iPhone modellerinden 15 kat daha ucuza satışa sunulan Smart 8 HD, alt segmentin kralı oldu diyebiliriz.

Infinix Smart 8 HD: İşte özellikleri ve fiyatı

6,6 inç büyüklüğünde Dinamik Adalı ekranla gelen Smart 8 HD, bu IPS LCD ekranda 90Hz yenileme hızı ve 500 nit parlaklık sunuyor. Yine ön tarafında 8 Megapiksellik bir ekran taşıyan Smart 8 HD, arka tarafta ana kamera olarak 13 Megapiksellik bir sensör kullanıyor. Bu kameranın yanında ise bir adet AI sensör yer alıyor.

Vivo S18 tasarımı tanıtıma günler kala ortaya çıktı!

Gücünü UniSOC T606 yonga setinden alan Infinix Smart 8 HD, 3 GB RAM bellek ve 32 GB depolama ile geliyor. Android 13 tabanlı XOS 13 ile çalışan cihaz, elektriksel anlamda gücünü 5000 mAh'lik bataryasından alıyor. 10W hızlı şarj desteği, 4G LTE, Bluetooth 5.0, çift bantlı WiFI ve GPS gibi özelliklere de sahip olan Smart 8 HD, tüm bunlara ek olarak Sanal RAM, DTS İşleme, Power Marathon Teknolojisi, Fotoğraf Sıkıştırıcı, 360 El Feneri, Göz Bakımı, Yapay Zeka Galerisi ve Mem- Fusion gibi özellikleri de beraberinde getiriyor.

Özellikleri ile alt segmente hitap eden Infinix Smart 8 HD, Dinamik Adası, 6,6 inçlik 90Hz ekranı ve dev bataryası ile segmentinin en iddialı modeli diyebiliriz. Tabi fiyatı bu kadar övmüşken Infinix Smart 8 HD'nin 75 Dolar'a satılacağını da bildirmek gerek. Yani ülkemizde 2200 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Siz Infinix Smart 8 HD'yi nasıl buldunuz? Fiyatına göre sundukları yeterli mi? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Infinix Smart 8 HD özellikleri!

Ekran 6,6 inç, Dinamik Adalı ekran, 90Hz yenileme hızı, 500 nit parlaklıkÖn Kamera8 Megapiksel ön kameraArka Kamera13 Megapiksel ana kamera, AI sensörİşlemciUniSOC T606 yonga setiRAM Bellek3 GB RAMDepolama32 GB dahili depolamaİşletim SistemiAndroid 13 tabanlı XOS 13Batarya Kapasitesi5000 mAh bataryaŞarj Hızı10W hızlı şarj desteğiBağlantı Seçenekleri4G LTE, Bluetooth 5.0, Çift Bantlı Wi-Fi, GPSEk ÖzelliklerSanal RAM, DTS İşleme, Power Marathon Teknolojisi, Fotoğraf Sıkıştırıcı, 360 El Feneri, Göz Bakımı, Yapay Zeka Galerisi, Mem-FusionFiyat75 Dolar

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Infinix Smart 8 HD: İşte özellikleri ve fiyatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement