Jon Snow Ölmedi Mi? - Son Dakika
Teknoloji

Jon Snow Ölmedi Mi?

Jon Snow Ölmedi Mi?

Game of Thrones hayranlarının en çok merak ettiği bu soru yavaş yavaş cevabını buluyor.

18.09.2015 18:17
Emre Çetinkaya - -

Dünyanın en çok seyredilen dizisi olan Game of Thrones, torrent indirme rakamlarıyla bunu herkese kanıtlamıştı. Bunun yanında dizinin 5. sezonu ise kısa bir süre önce sona erdi ve gerçekten hiç kimsenin beklemediği bir sonla sona erdi. Diziyi izleyen herkesin sevdiği belki de tek karakter olan Jon Snow sürpriz bir şekilde öldürüldü.(Artık herkesin haberi olduğu için rahatlıkla söyleyebiliriz)


Bu olayın ardından sosyal medyada Jon Snow'un kırkı için özel bir organizasyon bile düzenlendi. Peki Jon Snow gerçekten öldü mü? Bu sorunun cevabını herkesin merak ettiğini söyleyebiliriz. Şimdi bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington kendisiyle yapılan bir röportajda bu konuyla ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.


Belçika'da yayın yapan Humo Dergisi'ne konuşan Harington, Game of Thrones ile ilgili gelen soruya, "Önemli olan şu ki ben diziyle daha ne kadar anlaşmam olduğunu biliyorum" cevabını verdi. Ayrıca diziye kaç sezon daha devam edeceği sorusunu geçiştiren Harington, Game of Thrones'un bir süre daha hayatının parçası olacağını söyleyerek yeni sezonda da devam edeceğinin sinyallerini verdi.


Görünüşe göre Jon Snow karakteri dizide bir şekilde var olacak. Bu konuda sizin fikriniz ne?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Jon Snow Ölmedi Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement