Lg G3'e, Quadhd Ekran ve Kişiselleştirme Desteği - Son Dakika
Teknoloji

Lg G3'e, Quadhd Ekran ve Kişiselleştirme Desteği

Lg G3\'e, Quadhd Ekran ve Kişiselleştirme Desteği

LG G3 için söylentisi çıkan QuadHD ekran bilgisi onaylandı, cihazın çok özel kişiselleştirme özelliklerine sahip olduğu belli oldu.

16.03.2014 14:31
Burçin Aygün - -

LG'nin sıradaki amiral gemisi G3 hakkında yeni bir sızıntı daha yaşandı. Gelen bilgilere göre LG G3'ün ekranı daha önce de söylendiği gibi 5.5 inç boyutlarında ve QuadHD olacakmış. Bu da kısaca ekran çözünürlüğünün 2,560 x 1,440 piksel ve 534 PPI (inç başına düşen piksel değeri) olduğu anlamına geliyor. Bu sayede LG G3 eğer başka bir firma elini çabuk tutmazsa piyasadaki PPI değeri en yüksek akıllı telefon olma özelliğine sahip olacak. Aynı teknik özelliğe sahip olacağı söylenmiş bir başka cihaz ise Oppo Find 7'ydi.


Gelen bilgiler bununla da sınırlı değil. Kaynağa göre G3'ün oldukça gelişmiş bir kişiselleştirme özelliği olacak. Bu desteğin Google Now ile mi geleceği, yoksa G3'ün kendi özel yazılımlarıyla mı sağlanacağı ise kesin değil. Bahsedilen özellikler arasında belli lokasyonlarda gelen hatırlatma mesajları, trafik uyarıları, bölgesel tavsiye mesajı, geliştirilmiş takvim desteği gibi örnekler var. Bunlar her ne kadar Google Now bazlı gibi görünse de, LG bizi her an şaşırtabilir.


Mayıs ayının ortalarında çıkabileceği söylenen LG G3 hakkında paylaşılan başka bir bilgi ise yok.



Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Lg G3'e, Quadhd Ekran ve Kişiselleştirme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement