Mike Lazaridis, Blackberry'i Satın mı Alıyor? - Son Dakika
Teknoloji

Mike Lazaridis, Blackberry'i Satın mı Alıyor?

Mike Lazaridis, Blackberry\'i Satın mı Alıyor?

BlackBerry'nin kurucu ismi olan Mike Lazaridis'in şu sıralar satılma durumu olan şirketi için teklif verebileceği söyleniyor.

23.09.2013 14:30

Emre Çetinkaya - - Şu günlerde BlackBerry'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. İlk olarak geçtiğimiz hafta çalışanlarının yarıya yakınıyla yollarını ayıracağı söylenen Kanadalı şirketin haftasonu da 1 milyar dolar zararda olduğu açıklanmıştı. Tüm bunlar daha önce çıkan şirketin satılmasına yönelik iddiaları daha da güçlendirdi. Belirtilene göre şirket şu sıralar kendisine iyi bir alıcı arıyor.

BlackBerry'e talip isimler arasında ise oldukça ilginç bir isim bulunuyor. Bu isim, BlackBerry'nin eski adıyla RIM'in kurucu isimlerinden olan ve 2012 yılında emekliliğini açıklayan Mike Lazaridis. The New York Times ve The Wall Street Journal'in haberlerine göre, Blackstone Group ve Carlyle Group ile temasa geçen Lazaridis, BlackBerry'e teklif sunmaya hazırlanıyor.

Halihazırda şirkette bireysel anlamda hatırı sayılır hisseye sahip olan Lazaridis'in şirketi almasına güçlü bir ihtimal gözüyle bakılıyor. Henüz ortada resmi bir şey bulunmuyor, bakalım görüşmeler nasıl sonuçlanacak?

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Mike Lazaridis, Blackberry'i Satın mı Alıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement