Philips'ten Türkiye'de Bir İlk! - Son Dakika
Teknoloji

Philips'ten Türkiye'de Bir İlk!

Philips\'ten Türkiye\'de Bir İlk!

iPhone 5 ve yeni nesil iPod'lara özel Dock Hoparlör serisi

11.04.2013 16:19  Güncelleme: 16:22

Philips, büyük ilgi gören "Docking Hoparlör" konseptini, yeni nesil iPhone ve iPod'lar için yeniden geliştirdi. iPhone 5, 7'nci Nesil iPod Nano ve 5'inci nesil iPod Touch'la uyumlu olan yeni seri, Philips'in mükemmel sese odaklı yaklaşımını en iyi işitsel deneyim ve teknolojik özelliklerle birleştiriyor.

İstanbul, Türkiye – Farklı tasarımları ve göz alıcı özellikleriyle Philips Lightning Docking hoparlör serisi, yeni nesil iPhone ve iPod'lar açısından önemli bir eksiği kapatıyor. Müziği özgür bırakan seri; DS1155/12, DS3205/12 ve DS3400/12 modellerinden oluşuyor.

Kompakt ve zarif: DS1155/12

Philips DS1155/12, serinin kompakt ürünlerinden biri. Lightning konektörüyle iPhone 5 ve en son iPod'lar ile uyumlu olan DS1155/12 docking hoparlörü, sadece güçlü ve zengin ses sunmakla kalmıyor, aynı zamanda saat göstergesi ve yumuşak gece ışığıyla komodininiz için mükemmel bir seçenek olarak da göz dolduruyor. Zengin ve çok yönlü ses deneyiminin yanı sıra, cep telefonu parazitlerini önleyen blendaj teknolojisi ile müziğin keyfini sonuna kadar çıkaracağınız DS1155/12, 6W RMS toplam çıkış gücüyle de yüksek performansa imza atıyor. Lightning konektörüyle iPod/iPhone'unuzu şarj edip müzik çalabileceğiniz yeni dock hoparlör, her açıdan mükemmel görünüm için 360 derecelik tasarıma sahip. USB üzerinden ikinci mobil cihazınızı da şarj edebileceğiniz Philips DS1155/12, dock'a bağlandığında iPod/iPhone saatiyle otomatik eşitleme özelliği ile de kolaylık sağlıyor. Ürünün satış fiyatı: 189,90 TL.

Mükemmel ses deneyimi: DS3205/12

Lightning konektörüyle iPhone 5 ve en son iPod'lar ile uyumlu bir diğer seçenek olan DS3205/12 docking hoparlörü, iPod/iPhone'unuzdan aldığınız müzik keyfini maksimum seviyede yaşamanız için tasarlandı. Maksimum kullanım esnekliği için AC veya pil gücü tercihleri sunan cihaz, Crystal clear sound özelliği ve DBB ile alçak sesleri derin bas için her ses seviyesinde koruma özelliğine sahip. Saf dengeli ses için neodimyum hoparlörlere sahip yeni dock, cep telefonu parazitlerini önleyen blendaj teknolojisine de sahip. 10W RMS toplam çıkış gücüne sahip bu şık ve kompakt hoparlör, her açıdan mükemmel görünüm için 360 derecelik tasarıma sahip. Lightning konektörüyle iPod/iPhone'unuzu şarj edebileceğiniz DS3205/12, taşınabilir müziğinizi kolayca çalabilmeniz için ses girişine de sahip. Tek dokunuşla müziğin bas içeriğini güçlendirerek müzikten aldığınız keyfi en üst düzeye çıkaran cihaz, "Dinamik Bas Kuvvetlendirme" özelliğiyle de farklı. Böylece ses düzeyini azalttığınız halde dengeli bir sesin tadını çıkarabilirsiniz. Ürünün satış fiyatı: 229,90 TL.

Özgür ve farklı: DS3400/12

DS3400/12 docking hoparlörü, iPod/iPhone'unuz kristal netliğinde ses deneyimine imza atıyor. Maksimum kullanım esnekliği için AC adaptörü veya pil gücü tercihleriyle özgürlüğün tadını çıkarmanızı sağlayan DS3400/12, Her mekân ve her yaşam tarzına uygun kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor. Cep telefonu parazitlerini önleyen blendaj teknolojisine de sahip olan ürün, internet radyosu ve diğer harika özellikler için ücretsiz ClockStudio uygulamasıyla daha işlevsel bir kullanım sunuyor. iPod/iPhone ile PC senkronizasyonu için de kullanılabilen Philips DS3400/12, taşınabilir müzik cihazınız için ses girişine de sahip. Ürünün satış fiyatı: 229,90 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Philips'ten Türkiye'de Bir İlk! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement