Safranbolu Belediyesi, Cep Telefonlarına İndirilebilen Cepte Anons Sistemi Uygulamasıyla Duyuruları Taşıyor - Son Dakika
Teknoloji

Safranbolu Belediyesi, Cep Telefonlarına İndirilebilen Cepte Anons Sistemi Uygulamasıyla Duyuruları Taşıyor

Safranbolu Belediyesi, Cep Telefonlarına İndirilebilen Cepte Anons Sistemi Uygulamasıyla Duyuruları Taşıyor

Safranbolu Belediyesi, cep telefonlarına indirilebilen cepte anons sistemi uygulaması ile vefat, kayıp, su kesintisi, elektrik kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyuruları cep telefonlarından takip edilebilecek. Android ve Ios işletim sistemine sahip tüm cep telefonlarına indirilebilen uygulama sayesinde Safranbolulular, Belediye tarafından yapılan duyurulara anında ve 7 gün 24 saat ulaşabilecek. Ayrıca, acil durum siren sesi ile olası bir depremde veya afet durumunda zor durumda olan vatandaşlara ulaşmakta ekiplere kolaylık sağlanacak.

01.08.2023 19:08

Safranbolu Belediyesi, cep telefonlarına indirilebilen cepte anons sistemi uygulaması ile tüm duyuruları ilçeli vatandaşların cep telefonlarına taşıdı. Vefat, kayıp, su kesintisi, elektrik kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyurular cepte anons uygulaması ile cep telefonlarından takip edilebilecek.

Safranbolu Belediyesi, kent halkına yapılacak tüm duyuruları cep telefonlarından takip edebilme olanağı sağladı. Android ve Ios işletim sistemine sahip tüm cep telefonlarına indirilebilen cepte anons uygulaması ile Safranbolulular, Belediye tarafından yapılan duyurulara anında ve 7 gün 24 saat ulaşabilecek. Cepte anons sistemi içerisinde vefat, kayıp, su kesintisi, elektrik kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyurular yer alacak.

Cepte anons uygulamasını telefonlarına indiren vatandaşlar uygulamaya giriş yaparak Safranbolu Belediyesi'ni seçtikten sonra yapılan duyurulara sesli ve yazılı şekilde erişebilecek. İçerisinde yer alan acil durum siren sesi ile olası bir depremde göçük altında kalan ya da herhangi bir afet durumunda zor durumda olan vatandaşlara ulaşmakta ekiplere kolaylık sağlayacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Teknoloji Safranbolu Belediyesi, Cep Telefonlarına İndirilebilen Cepte Anons Sistemi Uygulamasıyla Duyuruları Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement