Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'yı Temmuz ayında tanıtabilir - Son Dakika
Teknoloji

Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'yı Temmuz ayında tanıtabilir

Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6\'yı Temmuz ayında tanıtabilir

Samsung, Temmuz 2024'te düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde Z Flip 6 ve Z Fold 6'yı duyurabilir. Etkinliğin tarihinin öne çekilmesi, Samsung'un sponsor olduğu 2024 Yaz Olimpiyatlarıyla ilişkili olabilir. Ayrıca, özel Olimpiyat Edition modelleri ve daha uygun fiyatlı katlanabilir modellerin tanıtılması bekleniyor. Unpacked etkinliğinde sağlık ürünleri de ön plana çıkacak.

29.02.2024 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung, bu yılı S24 ve Galaxy Ring'e ek olarak yeni ürünlerle genişletmeye devam ediyor. Kaynaklar, teknoloji devinin Temmuz 2024'ün başlarında Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyeceğini iddia etti. Bu lansmanda ise uzun süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen Z Flip 6 ve Z Fold 6 duyurulacak.

Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'yı Temmuz ayında tanıtabilir

ABD'den gelen yeni bilgiler, şirketin Galaxy Unpacked etkinliğini 10 Temmuz'da düzenlemek istediğini gösterdi. Bu da Samsung'un daha önceki Ağustos lansmanlarından daha erken tanıtılacağı anlamına geliyor.

Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'yı Temmuz ayında tanıtabilir

Lansman tarihlerinin bir ay öne çekilmesi, 2024 Yaz Olimpiyatlarıyla ilgili olabilir. Temmuz sonunda Paris'te başlayacak olimpiyatlar, Samsung'un da sponsor olduğu bir etkinlik. Yani şirket, en yeni cihazlarını maç aralarında gösterebilir.

3121321322

Kaynaklar ayrıca Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 için özel Olimpiyat Edition modelleri tanıtılabileceğini iddia ediyor. Samsung'un daha önce olimpiyatlarda takımlara özel Galaxy cihazları sunduğunu düşünürsek, bu mantıklı görünüyor.

Daha uygun fiyatlı katlanabilir modellerin piyasaya sürülebileceğine dair spekülasyonlar da var. Önceki raporlar, düşük fiyatlı bir Galaxy Z Fold 6 Lite veya daha güçlü Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın piyasaya sürülebileceğini öne sürdü.

Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'yı Temmuz ayında tanıtabilir

Katlanabilir cihazlara ek olarak, Unpacked sırasında sağlık ürünleri de ön plana çıkacak. Samsung, Galaxy Ring'i bu hafta Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024'te duyurdu. Ancak daha fazla detayı Temmuz ayında verebilir.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6'yı Temmuz ayında tanıtabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement