Sega, Game Awards 2023'te beş retro seriyi yeni oyunlarla canlandıracak - Son Dakika
Teknoloji

Sega, Game Awards 2023'te beş retro seriyi yeni oyunlarla canlandıracak

Sega, Game Awards 2023\'te beş retro seriyi yeni oyunlarla canlandıracak

Sega, Game Awards 2023'te Jet Set Radio, Crazy Taxi, Streets of Rage ve Golden Axe'in yeniden yapılacağını duyurdu. Şirket, beş retro serisini yeni oyunlarla canlandırmayı planladığını açıkladı. Yeniden yapımların, hem eski hem de yeni oyunculara hitap edecek şekilde geliştirileceği belirtildi.

08.12.2023 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Game Awards 2023'te birçok stüdyodan açıklamalar gördük. Sega da yılın son etkinliğini boş geçmedi. Şirketten gelen açıklamada, beş retro serisini yeni oyunlarla canlandırmayı planladığını açıkladı. Game Awards 2023'te yayınlanan fragmanda; Jet Set Radio, Crazy Taxi, Streets of Rage ve Golden Axe'in yeniden yapılacağı belirtildi.

Crazy Taxi ve Jet Set Radio yeniden yapılacak

Sega COO'su Shuji Utsumi, beş yeni proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Herhangi bir çıkış tarihi paylaşılmazken, oyunların en erken iki yıl içinde piyasaya sürülebileceğini söyledi. Yeniden yapımların, hem eski hem de yeni oyunculara hitap edecek şekilde geliştirileceği bildirildi.

Sega, Game Awards 2023'te beş retro seriyi yeni oyunlarla canlandıracak

Crazy Taxi ve Jet Set Radio'nun ötesinde Shinobi ve Streets of Rage'in de dikkat çektiğini belirtelim. Bu iki yapım için şu anda film uyarlamalarının hazırlandığının da hatırlatmak gerekiyor. COO Utsumi, Sega'nın Sonic the Hedgehog'un diğer platformlar ile genişletmeyi hedeflediğini de söyledi.

132132132

Sonic'in ayrıca sinema endüstrisinde de olacağından bahsetti. Utsumi konuyla ilgili açıklamasında, "Sonic bize, ilgi çekici oyunlar ve dünyalar yaratırsak, bunun filmler gibi işin diğer kısımlarına da ilham verebileceğini gösterdi" dedi.

Sega tarafından hazırlanan fragmanda, beş yapıma yer verildi. Her serinin ikonik stillerini ve oynanışını vurgulayan şirket, retro köklerini yeni nesille tanışmak istiyor. Önümüzdeki yıllarda 90'ların sevilen serilerinin dönüşünü görmek heyecan verici olacak.

Yine de şu anda hazır bir proje olmadığının altını çizelim. Sadece Shinobi, Jet Set Radio, Crazy Taxi, Streets of Rage ve Golden Axe'in modern platformlara döneceğini biliyoruz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Sega, Game Awards 2023'te beş retro seriyi yeni oyunlarla canlandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement