Steve Ballmer: Keşke 10 Senem Daha Olsaydı - Son Dakika
Teknoloji

Steve Ballmer: Keşke 10 Senem Daha Olsaydı

Steve Ballmer: Keşke 10 Senem Daha Olsaydı

Microsoft'un eski CEO'su Steve Ballmer geçmişi hakkında konuştu ve mobil sektörde çok daha başarılı hale gelebilirdik dedi.

05.03.2014 11:33  Güncelleme: 11:41
Burçin Aygün - -

Microsoft'un meşhur CEO'su Steve Ballmer'dan oldukça ilginç bir açıklama geldi. Ballmer, eğer 10 yılım daha olsaydı kesinlikle mobil platformlara yönelirdim, dedi. Vaktinin büyük bir kısmını şirket için fiyaskoya dönüşen Windows Vista'ya harcayan isim, son on yılı geri alabilseydim şu an mobil sektörde çok daha güçlü bir pozisyonda olacaktık, diye de önemli bir noktanın altını çizdi. Markanın yüzde 4'lük hissesine sahip olan Steve Ballmer aynı zamanda Nokia'yı satın alışlarının ileriki dönemler için çok önemli bir adım olduğunu ve güçlenmenin bu şekilde gerçekleşeceğini ima etti. Nokia'nın satış işlemlerinin ise çok yakında tamamlanması bekleniyormuş.


Eski CEO, daha önce Windows Phone'un sektörde hızla büyüme göstereceğini ve yakın zamanda iOS ve Android platformlarına kafa tutabilecek güce kavuşacağını dile getirmişti. Ancak beklenen gerçekleşmemiş ve Ballmer 2010 yılında alacağı bonus ödemenin sadece yarısına sahip olabilmişti. Facebook'un WhatsApp'ı satın alışıyla da ilgili konuşan eski yönetici, eğer Zuckerberg 450 milyon kullanıcıya sahip mesajlaşma uygulamasının kâr getireceğine inanıyorsa bundan şüphe duyulmaz, dedi. Steve Ballmer tüm bu açıklamaları Microsoft'tan ayrıldıktan sonra ilk kez halka konuşma yaptığı Harvard Üniversitesi'nde gerçekleştirdi.



Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Steve Ballmer: Keşke 10 Senem Daha Olsaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement