Turkcell's 'Accessible Stores' project wins 'Best Customer Experience' award - Son Dakika
Teknoloji

Turkcell's 'Accessible Stores' project wins 'Best Customer Experience' award

Turkcell\'s \'Accessible Stores\' project wins \'Best Customer Experience\' award

Turkcell's 'Accessible Stores' project, which was launched last year during the Disability Week in more than 100 'accessible stores' across 81 cities, has won the 'Best Customer Experience' category at the International Loyalty Awards in London. The project aims to support the equal and independent participation of disabled individuals in social life by allowing them to experience the latest technology products and digital service solutions without any obstacles. The redesigned 'accessible stores' provide a comfortable environment for disabled individuals to visit and experience the latest technology products and digital service solutions.

26.06.2023 11:27  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
p>Turkcell, engelli bireylerin sosyal hayata eşit ve bağımsız katılımlarına destek olmak için geçen yıl Engelliler Haftası kapsamında hayata geçirdiği 81 ilde 100'den fazla 'engelsiz mağazası' ile dünyada yenilikçi ve iyi uygulamaları ödüllendiren Londra'daki Uluslararası Sadakat Ödülleri'nde (International Loyalty Awards) 'En İyi Müşteri Deneyimi' kategorisinde birinci oldu. Kullanıcılar engelsiz mağazalarda son teknoloji ürünlerini ve dijital servis çözümlerini engellere takılmadan deneyimleyebiliyor.

Turkcell toplumun her kesimini kapsayan erişilebilirlik çalışmalarından biri olan ve geçen yıl Engelliler Haftası'nda hayata geçirdiği 81 ilde 100'den fazla 'engelsiz mağaza' projesiyle; dünyada en yenilikçi ve en iyi uygulamaları ödüllendiren Uluslararası Sadakat Ödülleri'nden (International Loyalty Awards) 'En İyi Müşteri Deneyimi' kategorisinden birincilikle döndü.

İngiltere'nin başkenti Londra'da 13 Haziran'da düzenlenen 'International Loyalty Awards'tan birincilikle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal şunları söyledi:

"Turkcell'de toplum yararına hayata geçirdiğimiz projelerin uluslararası alanda değer görmesi son derece önemli. Projelerimize aldığımız bu ödüller, çalışmalarımızın hayata dokunur yönleri olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda yeni projeler için de bizi motive ediyor. Turkcell olarak hayatın her alanında kimseyi geride bırakmayan kapsayıcı projelerimizle toplum için en iyisini yapma gayretindeyiz. Türkiye'nin geleceğine ve topluma değer katmak, fırsat eşitliği oluşturmak amacıyla sürdürdüğümüz projelerimiz ve teknolojimizle hayattaki engelleri kaldırmaya devam edeceğiz. Bu projede emeği geçen Turkcell ailesine teşekkür ederim. Türkiye'nin her bölgesinde herkesi kapsayıcı hizmet sunan 'teknoloji mağazası' anlayışımızla engellilerin de yaşam alanlarına kapsayıcı desteğimizi sürdürüyoruz."

Mevcut mağazaları engellilerin rahatça ziyaret edebilmesi için yeniden tasarlanan engelsiz mağazalarında; son teknoloji ürünler ve dijital servis çözümleri deneyimlenebiliyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Teknoloji Turkcell's 'Accessible Stores' project wins 'Best Customer Experience' award - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement