Ubisoft, Star Wars Outlaws için çıkış tarihini yanlışlıkla sızdırdı - Son Dakika
Teknoloji

Ubisoft, Star Wars Outlaws için çıkış tarihini yanlışlıkla sızdırdı

Ubisoft, Star Wars Outlaws için çıkış tarihini yanlışlıkla sızdırdı

Ubisoft, Xbox Games Showcase etkinliğinde duyurduğu Star Wars Outlaws oyununun çıkış tarihini yanlışlıkla açıkladı. Oyunun 30 Ağustos 2024'te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X / S platformlarında piyasaya sürüleceği belirtildi. Oyun, The Empire Strikes Back ile Return of the Jedi filmleri arasındaki zamanda geçecek ve Kay Vess karakterine odaklanacak.

09.04.2024 23:09

Dünyaca ünlü oyun şirketi Ubisoft, Haziran 2023'te gerçekleşen Xbox Games Showcase etkinliğinde duyurduğu Star Wars Outlaws için geri sayımı başlattı. Uzun bir süredir merakla beklenen oyunun çıkış tarihi bilinmiyordu. Bugün ise şirket, bu tarihi yanlışlıkla sızdırdı. İşte Star Wars Outlaws çıkış tarihi…

Star Wars Outlaws çıkış tarihi ne zaman?

Grand Theft Auto benzeri açık dünyalı bu uzay oyunu, The Empire Strikes Back ile Return of the Jedi filmleri arasındaki zamanda geçecek. Söz konusu yapım, yeraltı dünyasında akıllı bir serseri olan Kay Vess karakterini merkezine alacak.

Ubisoft, Star Wars Outlaws için çıkış tarihini yanlışlıkla sızdırdı

Ubisoft, geçtiğimiz saatlerde resmi Japonya YouTube kanalında yayınladığı fragmanın açıklamasına yanlışlıkla Star Wars Outlaws çıkış tarihini de yazdı. Böylelikle oyunun 30 Ağustos 2024'te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/ S platformlarında piyasaya sürüleceği görüldü.

Cyberpunk 2077 geliştiricisinden oyuncuları şaşırtan açıklama!

Bahsi geçen açıklamada Star Wars Outlaws için season pass ve ön sipariş bonusları olacağı söylenmişken, oyunun Gold ve Ultimate şeklinde sürümleri olacağı da yazıyordu. Star Wars Outlaws'ın sızdırılan tarihte çıkış yapıp yapmayacağını hep birlikte göreceğiz. Firmanın tarihi yanlışlıkla açıklaması nedeniyle ertelenme ihtimali söz konusu olabilir.

Ubisoft, 10 Haziran'da Amerika Birleşik Devletleri'nın Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles şehrinde gerçekleştireceği Ubisoft Forward 2024 etkinliğinde Star Wars Outlaws için önemli bir haber verebilir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Star Wars Outlaws oyunundan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Ubisoft, Star Wars Outlaws için çıkış tarihini yanlışlıkla sızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement