vivo X100s Özellikleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

vivo X100s Özellikleri Ortaya Çıktı

vivo X100s Özellikleri Ortaya Çıktı

vivo, yeni üst segment akıllı telefonu X100s'in özelliklerini duyurdu. Metal çerçeve ve cam arka kasa ile gelecek olan cihaz, Full HD+ çözünürlüğe sahip OLED ekrana sahip olacak. MediaTek Dimensity 9300+ işlemci ve 5.000 mAh batarya kapasitesiyle güçlendirilen X100s, dört renk seçeneği ve parmak izi okuyucusuyla kullanıcılara sunulacak.

28.02.2024 02:13

vivo, yeni ürünleri için yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Bu kapsamda şirket, yakın zamanda yeni akıllı telefonlar tanıtacak. Bunlardan birisi de üst segmentte yer alacak X100s. Merakla beklenen vivo X100s modelinin özellikleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

vivo X100s özellikleri neler olacak?

Güvenilir tipster Digital Chat Station (DCS) tarafından kısa süre önce ortaya çıkarılan bilgilere göre vivo X100s, metal çerçeve ve cam arka kasa ile gelecek. Cihaz, Full HD+ çözünürlüğe sahip OLED ekrana yer verecek.

vivo X100s Özellikleri Ortaya Çıktı

MediaTek tarafından üretilen Dimensity 9300+ işlemcisinden güç alacak. Öte yandan 100W kablolu şarj ile beslenen 5.000 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç çekecek. Son olarak cihazın parmak izi okuyucusuna sahip olacağı ve dört renk seçeneğiyle geleceği de sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Tablet pazarı karışacak: vivo Pad 3 Pro özellikleri ortaya çıktı!

Beklenen vivo X100s teknik özellikleri şu şekilde sıralandı;

ÖzellikDeğerİşlemci: MediaTek Dimensity 9300+Ekran: OLED – Full HD+ çözünürlükHızlı Şarj: 100W kabloluBatarya Kapasitesi: 5.000 mAhRenk SeçenekleriDört renk seçeneği (beyaz dahil)Parmak İzi Okuyucusu: Var

vivo X100s modeli, önümüzdeki ay markanın ana vatanı Çin'de tanıtılacak. Türkiye'de satılıp satılmayacağı ise bilinmiyor. Bunu, yakın zamanda göreceğiz. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Akıllı telefondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji vivo X100s Özellikleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement