Windows 8'e Facebook ve Flipboard Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Windows 8'e Facebook ve Flipboard Geliyor

Windows 8\'e Facebook ve Flipboard Geliyor

Windows 8 işletim sistemi için Facebook ve Flipboard duyuruldu.

27.06.2013 11:30

Emre Çetinkaya - - Geçtiğimiz gün başlayan Microsoft'un Build Geliştirici Konferansı'nda başta Windows 8.1'in önizleme sürümü olmak üzere birçok önemli gelişme paylaşıldı. Bu etkinliğin öncesinde gerçekleştirilen ufak bir oturumda da Microsoft, Windows 8 için Facebook ve Flipboard uygulamalarının yolda olduğunu duyurdu.

Bu önemli gelişmenin ortaya çıkmasının ardından ise Build etkinliğinde sahneye çıkan CEO Steve Ballmer, aynı gelişmeyi sahneden herkese duyurdu. Facebook'un bir süredir farklı platformlardaki insanları birbirine bağlamaya odaklandığını söyleyen Ballmer, Facebook'un Windows 8 uygulamasının bu vizyonu genişletmek için heyecan verici bir yol olduğunu söyledi.

Bunun yanında Flipboard'da resmi blogundan, Flipboard'ın Windows 8'e geleceğini tüm kullanıcılarına duyurdu. Ayrıca konu ile alakalı dokuz saniyelik ufak bir video da yayınlayan Flipboard, Windows 8 için Flipboard uygulamasına ufak bir bakış atmamızı sağladı. Bununla birlikte şirket, bu konu hakkında daha geniş bilginin çok yakın bir zaman sonra yayınlanacağını belirtti.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Windows 8'e Facebook ve Flipboard Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement