Xiaomi Telefonlarda Yapılması Gereken Ayarlar - Son Dakika
Teknoloji

Xiaomi Telefonlarda Yapılması Gereken Ayarlar

Xiaomi Telefonlarda Yapılması Gereken Ayarlar

Xiaomi telefonlarında yapılması gereken önemli ayarlar hakkında bilgi veren Yeşil Robot editörü Samet Jankovic'in videosu. Reklamları kapatma, uygulama çekmecesini açma, performans takibi yapma, mi hesabı entegrasyonu ve Game Turbo uygulaması gibi ayarlar hakkında detaylı bilgi videoda yer alıyor.

13.11.2023 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Xiaomi'nin akıllı telefonları son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Ancak yeni bir cihaz aldığınızda bazı önemli ayarları yapmanız, telefonunuzu en verimli şekilde kullanmanıza yardımcı olacaktır. Yeşil Robot editörü Samet Jankovic ise bu videoda Xiaomi telefonlarda yapılması gereken önemli ayarları ele aldı.

Xiaomi telefonlarda yapılması gereken ayarlar!

Xiaomi telefonlarda ilk yapılması gereken ayar, cihaz kurulumunda otomatik olarak aktif edilen reklamları kapatmak olacaktır. Öte yandan Xiaomi cihazlarda uygulama çekmecesi de varsayılan olarak kapalı geliyor. Bunu açarak istediğiniz uygulamaya çok daha hızlı şekilde erişebilirsiniz.

Xiaomi modellerinde performans takibi de oldukça önemli. Bunun için telefonun RAM kullanımını takip etmeniz mantıklı olacaktır. Ayarlar üzerinden bellek durumunu görüntüleme seçeneğini açmanızı tavsiye ediyoruz.

Google Pixel 8 Pro ile ilk karşılaşma!

Xiaomi cihazları, Apple Kimliği'ne benzer şekilde, mi hesabıyla sorunsuz entegrasyon kurma imkanı tanıyor. Tablet, akıllı telefon ve saatlerinizi birbirine bağlayabilir ve ayrıca veri yedeklemesi için de kullanabilirsiniz. Öte yandna mi hesabı sayesinde telefonu çalınma veya kaybolma gibi durumlardan kurtarabilirsiniz.

Xiaomi modelleri oyuncuların da büyük ilgisini çekmekte ve bu konuda Game Turbo uygulaması sunulmakta. Game Turbo üzerinden oyunlarda FPS ve grafik gibi ayarları özelleştirebiliriz. Böylece oyun deneyiminiz çok daha akıcı hale gelecektir.

Xiaomi cihazlarına yönelik yapmanız gereken tüm ayarlara videomuzdan erişebilirsiniz. İyi seyirler!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Xiaomi Telefonlarda Yapılması Gereken Ayarlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement