Beyşehir Gölü'nde Nilüferlerin Güzelliği - Son Dakika
Turizm

Beyşehir Gölü'nde Nilüferlerin Güzelliği

Konya'da bulunan Beyşehir Gölü, nilüferlerin göz alıcı güzelliğiyle doğa ve fotoğraf meraklıları için bir cazibe merkezi haline geldi. Nilüferlerin en parlak dönemlerine girdiği bu dönemde, bölgeye düzenlenen tekne turlarıyla ziyaretçiler görsel bir şölen yaşayabiliyor. Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında en yüksek güzelliğe ulaşan nilüferler, göl manzarasına büyüleyici bir cazibe katıyor.

20.07.2023 16:45

Konya'da bulunan Beyşehir Gölü, yüzeyini kaplayan göz alıcı nilüferleri görebileceğiniz tekne turlarının popülerlik kazanmasıyla doğa ve fotoğraf meraklıları için bir cazibe merkezi haline geldi.

Güneşle birlikte açan ve günün en sıcak saatlerinde kapanan bu muhteşem çiçekler, en parlak dönemlerine girmiş bulunuyor.

Çiftlik Mahallesi sahilinde sazlıkların arasında yer alan ve bölge halkının "nilüfer bahçesi" olarak adlandırdığı alana gösterilen ilgi her geçen yıl artarak devam ediyor.

Artan talep üzerine bölgeye seferler düzenlemeye başlayan balıkçı ve gezi tekneleri, ziyaretçilerin nilüferlerin güzelliğine kendilerini kaptırmalarına imkan sağlıyor.

Nilüferler Mayıs ayından Eylül ayına kadar gölü süslüyor ve bozulmamış beyaz çiçeklerin açtığı Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında en yüksek güzelliğe ulaşarak manzaraya büyüleyici bir cazibe katıyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Konya'dan bildiriyor. (XHTV)

Beyşehir Gölü\'nde Nilüferlerin Güzelliği
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Turizm Beyşehir Gölü'nde Nilüferlerin Güzelliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement