ABD'de Karpuz Festivali: Ücretsiz Karpuz İkramı ve Eğlence - Son Dakika
Yaşam

ABD'de Karpuz Festivali: Ücretsiz Karpuz İkramı ve Eğlence

ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen 2023 California Karpuz Festivali'nde ziyaretçilere ücretsiz karpuz ikramı, canlı müzik, lunapark eğlenceleri ve diğer etkinlikler sunuldu. Festival boyunca yüzlerce insan karpuzları ve lezzetli yemekleri tattı ve karpuz temalı yarışmalara katıldı. Organizatörler 100.000 poundun üzerinde karpuz dağıttı ve çeşitli sanat ve zanaat sergilerine ev sahipliği yapan bir pazar yeri de kuruldu. Yerel sanatçı Glenn Harvey, festival boyunca ziyaretçiler için yüzlerce balondan heykel yapmayı umduğunu söyledi.

19.06.2023 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Los Angeles kentinde hafta sonu düzenlenen 2023 California Karpuz Festivali'nde ücretsiz karpuz ikramı, canlı müzik, lunapark eğlenceleri ve aileler için diğer etkinlikler yer aldı.

İki gün süren etkinlik boyunca bir araya gelen yüzlerce insan karpuzları ve lezzetli yemekleri tattı ve karpuz temalı yarışmalara katıldı. Organizatörler ziyaretçilere 100.000 poundun (yaklaşık 45.360 kg) üzerinde karpuz dağıttı. Festivalde ayrıca çeşitli sanat ve zanaat sergilerine ev sahipliği yapan bir pazar yeri de kuruldu.

Xinhua'ya konuşan balon bükme ve süsleme konusunda uzmanlaşmış yerel sanatçı Glenn Harvey, festival boyunca ziyaretçiler için yüzlerce balondan heykel yapmayı umduğunu söyledi.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Los Angeles'tan bildiriyor.(XHTV)

ABD\'de Karpuz Festivali: Ücretsiz Karpuz İkramı ve Eğlence
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Yaşam ABD'de Karpuz Festivali: Ücretsiz Karpuz İkramı ve Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement