Antalya'da 11 yaşındaki çocuk başıboş köpek tarafından ısırıldı - Son Dakika
Yaşam

Antalya'da 11 yaşındaki çocuk başıboş köpek tarafından ısırıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde annesi ve ağabeyiyle pazara giden 11 yaşındaki Hasan Basri Kaya, sokaktaki başıboş köpek tarafından ısırıldı.

10.08.2023 11:02  Güncelleme: 13:38

Antalya'nın Serik ilçesinde annesi ve ağabeyiyle pazara giden 11 yaşındaki Hasan Basri Kaya, sokaktaki başıboş köpek tarafından ısırıldı. Küçük çocuğun sol baldırından ısıran köpek etini koparırken, hastaneye kaldırılan çocuğa 7 dikiş atıldı. Çok acı çektiğini belirten Kaya, "Köpeğin sahibi varsa ona, yoksa belediye yetkililerine hakkımı helal etmiyorum" dedi. Anne Melek Kaya, oğlunu görünce şoka uğradığını belirterek, "Allah kimseye evladını bu şekilde görmek nasip etmesin" diye konuştu.

Antalya'da başıboş köpek dehşeti! Küçük çocuğunun baldırını ısırıp etini kopardılar

AİLESİYLE BİRLİKTE PAZARA GİTTİ

Manavgat'ta ikamet etmekte olan ve geçimlerini pazarcılık yaparak sağlayan Kaya ailesi, her hafta olduğu gibi Salı günü Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde kurulan pazara giderek tezgah açtı. Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi olan 11 yaşındaki Hasan Basri Kaya da annesi Melek ve ağabeyi Kadir ile birlikte evde yalnız kalmamak için Kadriye Pazarı'na gitti.

Antalya'da başıboş köpek dehşeti! Küçük çocuğunun baldırını ısırıp etini kopardılar

BALDIRINDAN ISIRARAK BİR PARÇA ET KOPARDI

Annesi ve ağabeyiyle birlikte öğle yemeği yedikten sonra çikolata almak için tezgahtan ayrılarak markete giden küçük çocuk, markete yaklaştığı sırada köpek saldırısına uğradı. Bir otomobilin altında gölgede yatmakta olan 3 köpekten bir tanesi küçük çocuğa saldırırken, baldırından ısırarak bir parça et kopardı. Acı içerisinde kıvranarak anne ve ağabeyinin yanına gelen Hasan Basri Kaya, komşularının aracıyla Serik Devlet Hastanesine götürülürken, burada gerekli aşıların yapılmasının ardından köpeğin ısırdığı yer dikildi.

Antalya'da başıboş köpek dehşeti! Küçük çocuğunun baldırını ısırıp etini kopardılar

"ACI İLE KAÇIP ANNEMLERİN YANINA GELDİM"

Hastaneden taburcu edildikten sonra Manavgat'taki evlerine gelen Hasan Basri Kaya, anne ve ağabeyine yardım etmek amacıyla pazara gittiğini belirterek, "Birlikte öğle yemeği yedikten sonra annemden ve ağabeyimden izin alarak çikolata almak için markete gittim. Pazardan markete doğru giderken park halindeki otomobilin altında 3 tane köpeğin yattığını gördüm. Ama bir şey yapmayacaklarını düşünerek yoluma devam ettim. Tam yanlarına geldiğimde köpeklerden bir tanesi bana saldırdı ve baldırımdan ısırarak et kopardı. Acı ile kaçıp annemlerin yanına geldim. Buradan hastaneye gittik ve tedavim yapıldı. Bana yardım eden hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Antalya\'da 11 yaşındaki çocuk başıboş köpek tarafından ısırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Antalya'da 11 yaşındaki çocuk başıboş köpek tarafından ısırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Serkan Basar: şşiiiişşşşşş heyyy hayvanseverler yorum niye yazmıyorsunuz ne oldu dilinizmi tutuldu?? 48 11 Yanıtla
    Canan Tok: Burdayiz cok bilmis.. 12 28
  • Nefsine sohbet: Köpekler sokakta başıboş gezemez ...köpekler barınaklara gitmeli çok seven oraya gitsin.. çocukların oyun alanı bitti 10 2 Yanıtla
  • ALEV YILMAZ: Köpeklerin yeri barınaklar... 3 2 Yanıtla
  • Yunus Orhan: Hayvanlar dışarda olmalı hiç bir canlının özğürlüğüne müdahale etmeye hakkınız yok 14 sabıkası olan katil hırsızları barınağa gönderin en küçük olayda yaygara koparmayın alt tarafı ısırik iğne befava git hastaneye 0 2 Yanıtla

Advertisement