Aydın'da 6 Aylık Dünyaya Gelen Elif Naz Bebek Hayata Tutundu - Son Dakika
Yaşam

Aydın'da 6 Aylık Dünyaya Gelen Elif Naz Bebek Hayata Tutundu

Aydın\'da 6 Aylık Dünyaya Gelen Elif Naz Bebek Hayata Tutundu

Aydın’da bir hastanede 24 haftalıkken 750 gram olarak doğan Elif Naz bebek, Özel Tekden Hastanesi yenidoğan yoğun bakımında 3 buçuk ay süren tedavi sonrasında taburcu edildi.

20.02.2014 15:49

Aydın'da bir hastanede 24 haftalıkken 750 gram olarak doğan Elif Naz bebek, Özel Tekden Hastanesi yenidoğan yoğun bakımında 3 buçuk ay süren tedavi sonrasında taburcu edildi.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesi Malgaçemir köyünde yaşayan 28 yaşındaki Elvan Soyyer, hamileliğinin 24'üncü haftasında sancılarının artmasıyla hastaneye kaldırıldı. Elvan Soyyer, 4 Kasım 2013'te Aydın'da normal doğumla 750 gram ağırlığındaki Elif Naz bebeği dünyaya getirdi. Erken doğum nedeniyle tedavi görmesi gereken Elif Naz, Denizli'deki Özel Tekden Hastanesi yenidoğan yoğun bakım ünitesine getirilerek tedavi altına alındı.

Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları Dr. Ayşe Yiğit Keskin ve Dr. Murat İnan kontrolünde işleyen tedavi süreci, 3 buçuk ay sürdü ve Elif Naz bebek 2 kilo 330 gram ağırlığında sağlıklı olarak taburcu edildi.

Aydın'da çiftçilik yaparak geçimlerini sağlayan Serkan Soyyer (34) ve Elvan Soyyer (28) bebeklerinin sağlıklı olarak taburcu eden doktorlara ve hemşirelere teşekkürlerini iletti.

Anne Elvan Soyyer, "Bir gazetede erken doğan bir bebeğin sağlığına kavuştuğu haberi beni de ümitlendirmişti. Aynı duyguyu bana da yaşattıkları için Tekden Hastanesi'ne çok teşekkür ediyorum. Özellikle çocuk doktorlarımız bizimle bire bir çok ilgilendiler. Hemşirelerimiz de sürekli destek oldular. Erken doğum yapan diğer annelere de ümit olacağımız için çok mutluyuz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Aydın'da 6 Aylık Dünyaya Gelen Elif Naz Bebek Hayata Tutundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement