Beykoz'da Ihlamur Festivali coşkuyla başladı - Son Dakika
Yaşam

Beykoz'da Ihlamur Festivali coşkuyla başladı

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen festivalle, ilçenin unutulmaya yüz tutan ıhlamur festivali geleneği yeniden canlanıyor. Festival kapsamında Davut Güloğlu'nun konseriyle ilçe sakinleri keyifli bir müzik ziyafeti yaşadı.

09.07.2023 08:56

Beykoz'da Ihlamur Festivali coşkuyla başladı

İSTANBUL - Beykoz Belediyesi tarafından ilçenin zengin doğa mirasını ve şifa deposu ıhlamurunu tanıtmak amacıyla düzenlenen festivalle, ilçenin unutulmaya yüz tutan ıhlamur festivali geleneği yeniden canlanıyor.

Her yaz 15 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında dallarda çiçek açan ıhlamur bitkisi ilçe sakinleri tarafından toplanarak kış için kurutuluyor. Beykoz Belediyesi tarafından da ilçenin zengin doğa mirasını ve şifa deposu ıhlamurunu tanıtmak amacıyla düzenlenen festivalle, ilçenin unutulmaya yüz tutan ıhlamur festivali geleneği yeniden canlandırıldı.

Festival çerçevesinde, Karadeniz Müziği'nin sevilen sesi Davut Güloğlu ilçe sakinleriyle buluştu. Sanatçı, hareketli ve hafif tempolu şarkılarından oluşan konseriyle hayranlarına keyif dolu müzik ziyafeti sundu.

Konserden çok memnun kaldığını söyleyen Emirhan Okutan, "Konser bence yararlı oldu. İnsanların bu tarz şeylere ihtiyacı var. Böyle şeyler bizi mutlu ediyor. İnşallah daha çok olur" dedi.

Beykoz\'da Ihlamur Festivali coşkuyla başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Beykoz'da Ihlamur Festivali coşkuyla başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement