Bodrum'da İsale Hattında Patlama: İş Yerleri Su Bastı, Araçlar Hasar Gördü - Son Dakika
Yaşam

Bodrum'da İsale Hattında Patlama: İş Yerleri Su Bastı, Araçlar Hasar Gördü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, isale hattında meydana gelen patlama sonucunda iş yerleri su altında kaldı ve araçlar hasar gördü. Patlama sonrası bölgedeki işletme sahipleri ve çalışanları temizlik çalışmalarına başladı. Yol trafiğe kapatılırken onarım çalışmaları başlatıldı. İşletme sahipleri, sürekli yaşanan patlamalardan bıktıklarını ifade etti ve yetkililerin soruna çözüm bulmasını istedi.

18.09.2023 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsale hattı patladı: işyerlerini su bastı, araçlar hasar gördü

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen isale hattı patlaması nedeniyle işyerlerini su bastı, araçlar hasar gördü.

Sabah saatlerinde Bitez Atatürk Bulvarı üzerindeki ana isale hattında patlama yaşandı. Yolda dev çukurun oluştuğu patlama sonrası, cadde göle döndü. Cadde kenarındaki işletmeleri su bastı, park halindeki bir motosiklet ile otomobil zarar gördü.

Patlama haberi ile uyanan işletme sahipleri ve çalışanları, bölgeye gelerek işyerlerinde temizlik çalışmasına başladı. Hatta giden su, MUSKİ tarafından kesildi. Yol trafiğe kapatılırken onarım çalışmasına başlandı.

Bölgede işletmesi bulunan Naile Zırıh, bu patlamalardan bıktıklarını ifade ederek şöyle dedi;

"Sabah yatakta yatıyorduk, benim elemanlarım erken geliyorlar. Allah'tan ki çocukların geliş saatine denk gelmemiş. Demirler yamulmuş. Asfalt parçaları elemanların üzerine gelse can kaybı yaşanacak. Yine şükrediyoruz ama illa birinin ölmesi mi lazım. Biz de bıktık. Herkese çıktık, her kapıyı çaldık. Duymuyorlar, görmüyorlar. Bu milli servet, milli servete, devlete, millete yük. Yazıktır, günahtır. İnsanlar asfalt döküp atmaya yetişemiyor. Geçen hafta patladı. Bir haftada üç kez yol patlar mı? Ekipler bugün asfalt atacaklardı, yine patladı. Hiçbir şekilde kimseye şikayette bulunmadık, dava açmadık. Ama artık biz geçmiş olsun denilmesinden de, şikayetinden de bıktık"

Bodrum\'da İsale Hattında Patlama: İş Yerleri Su Bastı, Araçlar Hasar Gördü
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bodrum'da İsale Hattında Patlama: İş Yerleri Su Bastı, Araçlar Hasar Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement