Düzce'de cip ile otomobil çarpıştı: 2 kişi yaralandı - Son Dakika
Yaşam

Düzce'de cip ile otomobil çarpıştı: 2 kişi yaralandı

Düzce\'de cip ile otomobil çarpıştı: 2 kişi yaralandı

Düzce'de meydana gelen trafik kazasında cip ile otomobil çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Yaralı otomobil sürücüsü, kaza yaptığı aracına baktığında gözlerine inanamadı.

18.11.2023 20:52  Güncelleme: 20:53

Düzce'de cip ile otomobil çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralı otomobil sürücüsü, ambulanstan inerek kaza yaptığı aracına bakınca gözlerine inanamadı.

Olay, Bahçeşehir bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Düzce'den Bahçeşehir istikametine seyir halinde olan Arif K. idaresindeki 34 HOD 058 plakalı Nissan marka cip, Metek kavşağında Mehmet Ş. idaresindeki 54 AEU 074 plakalı Fiat marka araçla çarpışarak savrularak trafik ışığını devirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada Fiat marka otomobil sürücüsü Mehmet Ş. ve eşi Ayşe Ş. yaralandı. Ambulansa alınan 2 yaralıdan Mehmet Ş., ambulanstan inip olay yerine bakınca gözlerine inanamayıp kısa süreli tepki gösterdi. Daha sonra sürücü ambulansa alındı. Kaza sebebi ile tek şeritten verilen yol araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Düzce'de cip ile otomobil çarpıştı: 2 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement