Eminönü'ndeki İETT Otobüsü Kurtarma Çalışmaları Sırasında Halat Koptu - Son Dakika
Yaşam

Eminönü'ndeki İETT Otobüsü Kurtarma Çalışmaları Sırasında Halat Koptu

Eminönü'ndeki İETT durağında park halindeyken kayarak denize düşen İETT Otobüsünü kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma çalışmalarının devam ettiği esnada suyun altındaki İETT Otobüsüne bağlanan halat vinç yardımıyla çekildiği esnada koptu. Halatın koptuğu o anlar ise kameraya yansıdı.

17.08.2023 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eminönü'ndeki İETT durağında park halindeyken kayarak denize düşen İETT Otobüsünü kurtarma çalışmalarının devam ettiği esnada otobüsün büyük bir kısmı vince bağlanan halatlar yardımıyla suyun üzerine çıkarıldı. Vinç yardımıyla İETT Otobüsü kıyıya çekildiği esnada halatın koptuğu o anlar ise kameraya yansıdı.

Eminönü'ndeki İETT durağında park halindeyken kayarak denize düşen İETT Otobüsünü kurtarma çalışmaları devam ediyor. Balık adamlar yardımıyla suyun altındaki otobüse halatlar bağlandı. Suyun altındaki halatların diğer ucu ise karada bulunan vinçlere bağlandı. Vinçler yardımıyla İETT Otobüsünün büyük bir kısmı su yüzerine çıkarıldı. Vinç ile kıyıya alma çalışmaları devam ederken Vinç ile otobüsün bağlı olduğu halat yeniden koptu. Halatın kopması ve otobüsün bir kısmının tekrar suya girdiği o anlar kameraya yansıdı. - İSTANBUL

Eminönü\'ndeki İETT Otobüsü Kurtarma Çalışmaları Sırasında Halat Koptu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Eminönü'ndeki İETT Otobüsü Kurtarma Çalışmaları Sırasında Halat Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement