Eskişehir'de Protez Ortez Uzmanı Lokman Can, Yaban Hayatı Fotoğrafçılığı Yapıyor - Son Dakika
Yaşam

Eskişehir'de Protez Ortez Uzmanı Lokman Can, Yaban Hayatı Fotoğrafçılığı Yapıyor

Eskişehir\'de Protez Ortez Uzmanı Lokman Can, Yaban Hayatı Fotoğrafçılığı Yapıyor

Eskişehir'de protez ortez uzmanlığı yapan Lokman Can, 2017 yılından bu yana hobi olarak yaban hayatı fotoğrafçılığı yapıyor. Kendisine ait klinikte çalışan Can, 100'ün üzerinde kuş türünün fotoğrafını çektiğini söyledi.

21.11.2023 10:37  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de protez ortez uzmanlığı yapan Lokman Can, 2017 yılından bu yana hobi olarak yaban hayatı fotoğrafçılığı yapıyor.

Kendisine ait klinikte 1995'ten bu yana çalışan 48 yaşındaki Can, 100'ün üzerinde kuş türünün fotoğrafını çekti.

Lokman Can, AA muhabirine, amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgilenirken iş seyahati için gittiği Afrika'da safarilere katıldığını söyledi.

Yaban hayatı fotoğrafçılığına merak saldığını, 2017'den itibaren Eskişehir ve yöresinde çekimler yapmaya başladığını anlatan Can, "İki farklı kursa gittim, bunlar fotoğrafın genel ilkeleri üzerine kurslardı. Yaban hayatı için tele lensler kullanıldığından, daha sonra tele lensler üzerinden bir eğitim aldım. Zamanla çekimler yaparak kendimi geliştirdim." dedi.

Can, Eskişehir'deki nadir kuş türleri başta olmak üzere yaban hayatını fotoğrafladığını, bunları sosyal medya hesaplarından paylaştığını dile getirdi.

Eskişehir'deki ender türlerden toy kuşlarının da fotoğraflarını çektiğini kaydeden Can, başka illerde de nadir türleri fotoğraflamayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Eskişehir'de Protez Ortez Uzmanı Lokman Can, Yaban Hayatı Fotoğrafçılığı Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement