Foça'da Fırtına Sonrası Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yaşam

Foça'da Fırtına Sonrası Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Foça\'da Fırtına Sonrası Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Foça'da geçtiğimiz hafta sonu yaşanan şiddetli fırtına ve yağışın ardından oluşan olumsuzluklar, belediye ekipleri tarafından hızla gideriliyor. Sahil şeridinde biriken deniz kumu, taş ve ahşap gibi maddeler temizlenirken, zarar gören teknelerin sahiplerine yardım ediliyor. Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, çalışmalara özveriyle devam edileceğini belirtti.

27.11.2023 17:59  Güncelleme: 18:00

Foça'da geçtiğimiz hafta sonu etkili olan şiddetli fırtına ve yağışın meydana getirdiği olumsuzluklar hızla gideriliyor.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün yönetimindeki Fen İşleri ve Kıyı Koruma ekipleri, cumartesi ve pazar günleri gece-gündüz aralıksız çalıştı.

Fırtına sonrasında, Foça ve Yenifoça sahil şeridine taşan deniz kumu, taş, ahşap ve benzeri maddeler toplandı. Yaya kaldırımları ve yürüyüş yolları hızla temizlendi. Limana bağlı tekneleri zarar gören vatandaşlara yardım edildi. Fırtınanın hasar verdiği ahşap iskele parçaları toplandı.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Pazar gecesi atlattığımız büyük afat, can kaybına ve yaralanmaya beden olmadığına seviniyorum. Foça halkının nezdinde geceden beri büyük özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey normale dönene kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Herkese geçmiş olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Foça'da Fırtına Sonrası Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement