Gurbetçilere Ev Güvenliği Uyarısı - Son Dakika
Yaşam

Gurbetçilere Ev Güvenliği Uyarısı

Gurbetçilere Ev Güvenliği Uyarısı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde Emniyet Müdürü Erdal Yanık, gurbetçilerin dönüş yoluna geçerken videolu mesajla evlerinde güvenlik önlemi almalarını istedi. Yanık, evlere güvenlik kamerası ve alarm taktırılmasını, pencerelerin panjur sistemi ile kapatılmasını ve yedek anahtarların güvendiğiniz birine teslim edilmesini önerdi.

16.08.2023 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, dönüş yoluna geçen gurbetçileri, evleri için güvenlik önlemi almalarını istedi.

Yanık, mesajında, şunları kaydetti:

"Evlerinize güle güle gidin ve lütfen trafik kuralarına uyun. Bin bir emekle kazanıp satın aldığınız evlerinizin güvenliği bizlere emanet. Bu noktada gerekli devriye faaliyetleri devam ediyor. Hatta bazı yerlerde evlerinizin çevresinde başka kalan kimse olmadığı için hırsızlık olaylarının önlenmesi ve sonrasında aydınlatılmasında bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Kamera görüntüsü ve tanık olmaması soruşturmalarımızı zora sokuyor. Bu anlamda lütfen evlerinize güvenlik kamerası ve alarm taktırın. Kapı ve pencerelerinizi sağlam bir panjur sistemiyle kapatın. Evlerinizi yedek anahtarlarını güvendiğiniz birine teslim edin. Bu kişilerden de evlerinizi kontrol etmelerini isteyin."

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gurbetçilere Ev Güvenliği Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement