Hayırsever tarafından Ortabayındır köyüne mesire alanı yapıldı - Son Dakika
Yaşam

Hayırsever tarafından Ortabayındır köyüne mesire alanı yapıldı

Hayırsever tarafından Ortabayındır köyüne mesire alanı yapıldı

İstanbul'da yaşayan Bayram Karlıoğlu, memleketi Ortabayındır köyünde yıpranan köprünün bakımını yaptırdıktan sonra bölgenin temizlik çalışmalarını gerçekleştirerek mesire alanı oluşturdu. Piknik masaları, mangal yapma yerleri, tuvalet ve mescit gibi hizmetlerin sunulduğu alan, köy muhtarı tarafından da çok güzel olarak nitelendirildi. Bölgenin tek eksikliği olan elektrik sorununun da kısa sürede çözüleceği belirtildi.

03.08.2023 10:03

Orta ilçesine bağlı Ortabayındır köyüne hayırsever tarafından mesire alanı yapıldı.

İstanbul'da yaşayan ve kuruyemiş toptancılığı işiyle uğraşan Bayram Karlıoğlu, memleketi Ortabayındır köyüne geldiğinde Çökek Çayırı mevkisindeki köprünün yıprandığı görmesi üzerine köprünün bakımını yaptırdı.

Daha sonra bölgenin de bakımsız olması üzerine gerekli temizlik çalışmaları yapılarak, bölgeye piknik masaları, mangal yapma yerleri, tuvalet, mescit yapılarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Köy muhtarı Hakkı Çiçek, AA muhabirine, mesire alanının çok güzel olduğunu söyledi.

Şu an için bölgenin tek eksiğinin elektrik olduğunu, onu da kısa sürede çözeceklerini belirten Çiçek, "Allah bir değil bin kere razı olsun Bayram abimden. Hiçbir maddiyattan çekinmeden burayı yaptı. Ben de köy muhtarı olarak resmi işlere devam edeceğime söz veriyorum. Burası köyümüzün yüz akı olacak. Amacımız İstanbul, Ankara gibi yerde olan hemşerilerimizin başka yerlere değil buraya gelmelerini sağlamak." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Hayırsever tarafından Ortabayındır köyüne mesire alanı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement