Kartepeli Öğretmenler Bisikletleri ile Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Kartepeli Öğretmenler Bisikletleri ile Buluştu

Kartepeli Öğretmenler Bisikletleri ile Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in başlattığı 5’nci sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak hazırlanan bisikletlerin dağıtımı kapsamında Kartepeli bin 700 öğretmene de bisiklet dağıtıldı.

17.05.2018 10:27

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in başlattığı 5'nci sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak hazırlanan bisikletlerin dağıtımı kapsamında Kartepeli bin 700 öğretmene de bisiklet dağıtıldı.

Kartepe Belediyesi, geleneksel hale gelen bisiklet dağıtım törenlerine devam ediliyor. Bu yıl 5. Sınıf öğrencilerine dağıtılacak olan 3 bin 500 bisiklete ek olarak bin 700 öğretmene de bisiklet verildi. Acısu Şehit Abdullah Tayyip Olçok Stadı'nda Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde yapılan törene Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özdemir, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Çocukluğumuzun hayalleri olan spor tesisleri çocuklarımızın hizmetine sunulmaktadır. Tarih, kültürel, spor, turizm alanında gereken bütün yatırımlar yapılmaktadır. Hemşehrilerimizin gönlüne giden yolları yapmaya devam ediyoruz. Projelerimizle Uluslararası övgüler almaktayız. Çocuklarımızın eğitimine büyük katkı veren öğretmenlerimize çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi veriyoruz" dedi.

"Milli eğitim camiasında çocuklara ve öğretmenlere bisikletleri verdik" ifadelerine yer veren Başkan Üzülmez, "Milli eğitim camiasında ayrıca çalışan memurlarımız da var. Onlarında talepleri de varmış 40 memurumuza bisikletlerini veriyoruz. Kartepemiz birlik ve beraberlik içerisinde vatanını, bayrağını seven bir ilçemizdir. Bunu en iyi şekilde sergilemektedir. Farklılıklarımız zenginliğimizdir" diye konuştu.

Tören, konuşmaların ardından öğretmenlere bisikletlerinin protokol üyeleri tarafından dağıtılması ile son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kartepeli Öğretmenler Bisikletleri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement