Konyaaltı Belediyesi ve Kent Konseyi Yabancılar Meclisi, Dünya Yoga Günü'nü HayatPark'ta kutladı - Son Dakika
Yaşam

Konyaaltı Belediyesi ve Kent Konseyi Yabancılar Meclisi, Dünya Yoga Günü'nü HayatPark'ta kutladı

Konyaaltı Belediyesi ve Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisi iş birliğiyle, 21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında HayatPark'ta etkinlik düzenlendi. Programa yediden 70'e çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte kahkaha yogası ve meditasyon çalışmaları yapıldı. Yoga eğitmeni Aylin Önder Tortop, yogayı ruhun ritmi ve zihnin melodisi olarak tanımladı ve barış, güzellik ve bereket için yoga yapmaya devam etme çağrısı yaptı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de etkinliğe katılarak destek verdi.

22.06.2023 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi ile Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisi iş birliğiyle, 21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında HayatPark'ta etkinlik düzenlendi.

Konyaaltı Belediyesi ve Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisi, Dünya Yoga Günü'ne özel olarak HayatPark'ta yogaseverlerle bir araya geldi. Yediden 70'e çok sayıda vatandaşın katıldığı program, kahkaha yogasıyla başladı. Yogaseverlerin dakikalarca attığı kahkahalara yoldan geçen vatandaşlar da eşlik etti.

Kalp ve zihinleri dengeleyen meditasyon çalışmaları yaptıklarını kaydeden yoga eğitmeni Aylin Önder Tortop, etkinliğe ilişkin şunları söyledi:

"Burada bugün önce yabancı meclisi güzel bir konser verdi. Ardından meditasyon çalışması yaptık. Kahkahalar atarak enerjimizi yükselttik ve harika bir yoga pratiği gerçekleştirdik. Yogayı şöyle tanımlamak istiyorum; yoga ruhumuzun ritmi, zihnimizin de melodisidir. Ruhen, bedenen, zihnen canlanmak ve şifalanmak için yoga yapmaya devam edelim. Barış için, güzellikler için, bereket için. Nice dünya yoga günlerinde birleşmek dileğiyle. Sonsuz sevgiye şifa olsun. Ayrıca bu güzel HayatPark'ta bize 'hayat' verdiği için Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum."

Konyaaltı Belediyesi ve Kent Konseyi Yabancılar Meclisi, Dünya Yoga Günü\'nü HayatPark\'ta kutladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Konyaaltı Belediyesi ve Kent Konseyi Yabancılar Meclisi, Dünya Yoga Günü'nü HayatPark'ta kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement