Nadir görülen beyaz boz ayı ve yavruları Artvin'in Şavşat ilçesinde drone kamerasına yansıdı - Son Dakika
Yaşam

Nadir görülen beyaz boz ayı ve yavruları Artvin'in Şavşat ilçesinde drone kamerasına yansıdı

Artvin'in Şavşat ilçesinde beyaz boz ayı ve iki yavrusu drone kamerasına yansıdı. Nadir görülen beyaz boz ayıların ormanda dolaşırken çekilmiş görüntüleri büyük ilgi gördü. Video içerik üreticisi Tuncay Gümüş, Çukur köyü yaylasında drone uçururken tesadüfen ayıları fark etti ve görüntüledi. Ayıların dronesi fark etmesiyle ayılar uzaklaştı ve görüntü sona erdi. Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

11.07.2023 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Nadir görülen beyaz boz ayı ve yavruları Artvin'in Şavşat ilçesinde drone kamerasına yansıdı

ARTVİN - Artvin'in Şavşat ilçesinde beyaz boz ayı ve iki yavrusu drone kamerasına yansıdı. Nadir görülen beyaz boz ayıların ormanda dolaşırken çekilmiş görüntüleri büyük ilgi gördü.

Artvin'in Sakin Şehir ünvanlı Şavşat ilçesine bağlı Çukur köyü yaylasında video içerik üreticisi Tuncay Gümüş yaptığı çekimler sırasında ilginç bir görüntüye tanık oldu. Drone uçuran Gümüş, tesadüf eseri iki yavru boz ayı ve annelerine rastladı. Bir müddet anne ayı ve yavrularını takip eden Gümüş, ayıların dronesini fark etmesi sonucu ayıların uzaklaşmalarıyla görüntü sona erdirdi.

Nadir görülen beyaz boz ayının videoları sosyal medya hesabından paylaşınca görüntüler büyük ilgi gördü.

Nadir görülen beyaz boz ayı ve yavruları Artvin\'in Şavşat ilçesinde drone kamerasına yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Nadir görülen beyaz boz ayı ve yavruları Artvin'in Şavşat ilçesinde drone kamerasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement