Protez tırnakla abdest kabul olur mu? Nihat Hatipoğlu'nun cevabı çok net oldu - Son Dakika
Yaşam

Protez tırnakla abdest kabul olur mu? Nihat Hatipoğlu'nun cevabı çok net oldu

Ramazan ayı boyunca ekranda vatandaşların sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na "Protez tırnak kullanıyorum, abdestim kabul olur mu?" sorusu yöneltildi. Hatipoğlu bu soruya "Protez ana tırnağın üstüne oturduğu için abdest olmaz. Suyun tırnağa değmesi lazım" yanıtını verdi.

06.04.2024 11:01  Güncelleme: 11:05

ATV ekranlarında Ramazan ayı boyunca vatandaşların dinen merak ettiklerini yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bu kez bir izleyicinin güzellik rutini hakkında konuştu.

"SUYUN TIRNAĞA DEĞMESİ LAZIM"

Programda bir izleyici Hatipoğlu'na "Protez tırnak kullanıyorum, abdestim kabul olur mu?" sorusunu yöneltti. Hatipoğlu bu soruya "Protez ana tırnağın üstüne oturduğu için abdest olmaz. Suyun tırnağa değmesi lazım. Sizin proteze değdiği, alta su inmediği için abdestiniz ve guslünüz geçersizdir" yanıtını verdi.

Protez tırnakla abdest kabul olur mu? Nihat Hatipoğlu\'nun cevabı çok net oldu

Son Dakika Yaşam Protez tırnakla abdest kabul olur mu? Nihat Hatipoğlu'nun cevabı çok net oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • ferhat eser: nihat hoca gerçekçi olmalı bir kere saçı başı açık kadınları oraya nasıl kabul ediyolar dinimizde saçın açık olması haram değilmi neden islamiyetin gerçeğini anlatmıyorsunuz millete??? 111 109 Yanıtla
    mürsel sarıteke: sen halifemisin sana ne? 75 87 Gökmen Karaçay: onun işi ticaret 84 44 ferhat eser: Mürsel efendi kuran nederse o dur islamiyeti hafifletip özgürce yaşarım kafasından çıkın yok öyle bir dünya bunu yıllardır deniyolar ama yemiyor 72 29 mürsel sarıteke: kul hakkı yemeyin yazıyor Kur'an-ı Kerim,camilerde vaazlar veriliyor devamlı lakin devam ediliyor yenmeye, kafanızı takmayın kimsenin saçına başına Ferhat bey :) hayat kısa.ilimle uğraşalim. papaz erigini İmam erigine çevirmeye calismayalim:) 55 32 ferhat eser: Mürsel efendi kuranda hüküm var emir var 54 24 Murat Sarıal: ferhat eser kardeş, kuran da başın veya başka yerlerin kapatılmamasının haram oldugu yazmıyor. kuranın yasakları ile tavsiyelerini birbirine karıştırma 32 16 mürsel sarıteke: şimdiden iyi bayramlar dilerim Ferhat bey, esenlikle ve sağlıkla önemli olan hoşgörü. 35 9 ferhat eser: teşekkürler Mürsel bey bende iyi bayramlar dilerim sağolun varolun mutlu kalın inşallah 24 11 Musab Özkan: Ooo bjkli provakatör ferhat yinemi sen :) 14 6
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement