Rektör Yılmaz'dan 10 Kasım Mesajı - Son Dakika
Yaşam

Rektör Yılmaz'dan 10 Kasım Mesajı

Rektör Yılmaz\'dan 10 Kasım Mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

09.11.2017 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Yılmaz mesajında, " Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, tarihe adını altın harflerle yazdıran ve hafızalardan silinmeyecek kahramanlıklara imza atan büyük bir devlet adamı, kahraman bir komutandır. Umutsuzluğun üst düzeyde olduğu bir zamanda, fikirleri ile bir ışık gibi doğan Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve milletimizin büyük bir özveri ile girdiği mücadele sonucu tarihe yön vermiştir. Fikirleri, cesareti ve öngörüsü ile bizlere bir vatan kazandıran büyük önder, çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemiş ve tüm dünyaya Türk milletinin kararlılığını göstermiştir. Bizlere düşen görev ise onun fikirlerini anlamak ve gelecek nesillere aktarabilmektir. Ancak böyle olursa Atatürk'ün en büyük eserim dediği ve bizlere emanet bıraktığı Cumhuriyete sahip çıkabilir ve koruyabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle; büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 79. yılında milletimiz adına saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Rektör Yılmaz'dan 10 Kasım Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement