Serik'te motosiklet kazası: Bir kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Serik'te motosiklet kazası: Bir kişi hayatını kaybetti

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, bir kişi hayatını kaybetti. Belek turizm merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde bar garsonu olarak çalışan Mehmet Alp Çekli'nin sabaha karşı motosikletiyle evin duvarına çarptığı belirtildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, ancak Çekli'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze otopsi için adli tıp kurumuna gönderilen Çekli'nin ölümüyle ilgili polis soruşturması devam ediyor.

09.07.2023 13:10  Güncelleme: 13:12

ANTALYA'nın Serik ilçesinde motosikletiyle bir evin duvarına çarpan Mehmet Alp Çekli (23) hayatını kaybetti. Kaza, bugün sabaha karşı Kadriye Mahallesi Deniz Caddesi üzerinde meydana geldi. Mehmet Alp Çekli, kendisine ait plakası belirlenemeyen motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybedince, bir evin duvarına çarptı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Çekli'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Çekli'nin cenazesi Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının ilk incelemesinin ardından cenaze otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Belek turizm merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde bar garsonu olarak çalışan Mehmet Alp Çekli'nin otel lojmanında kaldığı ve sabaha karşı motosikletine binerek lojmandan ayrıldığı öğrenildi. (DHA)

Serik\'te motosiklet kazası: Bir kişi hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Serik'te motosiklet kazası: Bir kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement