Zabıta Teşkilatı'nın 197. kuruluş yılı Alanya'da kutlandı - Son Dakika
Yaşam

Zabıta Teşkilatı'nın 197. kuruluş yılı Alanya'da kutlandı

Zabıta Teşkilatı\'nın 197. kuruluş yılı Alanya\'da kutlandı

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 197. yılı, Alanya'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başladı. Törende konuşan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, Zabıta Teşkilatı'nın önemini vurguladı.

06.09.2023 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 197. yılı, Alanya'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunma törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, belediye başkan yardımcıları, birim amirleri ve zabıta mensupları katıldı. Törende konuşan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, "Hayatımızın bir parçası olan Zabıta Teşkilatı 3 Eylül 1926'da kurulmuştur ve Türkiye'nin en köklü kurumlarındandır. Bu yıl Cumhuriyetin ve Milli Mücadele'nin 100. yılında Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş kutlamaları bizim için daha anlamlı ve mutluluk vericidir. Toplumun huzur ve güven içerisinde yaşaması açısından Zabıta Teşkilatı önem taşımaktadır. Vatandaşlara mutlu ve esenlik dolu bir ortam sağlanması açısından Zabıta Teşkilatı'nın kritik bir önemi vardır. Bu nedenle zabıtalar yerel yönetimler için büyük önem arz etmektedir" diye konuştu.

Törenin ardından zabıtadan sorumlu Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve zabıta personeli, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk'i makamlarında ziyaret etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Zabıta Teşkilatı'nın 197. kuruluş yılı Alanya'da kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement