1.edremit Körfez Oto Show Açıldı - Son Dakika
Yerel

1.edremit Körfez Oto Show Açıldı

1.edremit Körfez Oto Show Açıldı

Otolıfe dergisi ile Balıkesir’in Edremit Belediyesi’nin işbirliği ve bir alışveriş merkezinin katkıları ile düzenlenen ‘1. Edremit Körfez Oto Show’, Edremit’te hizmete açıldı.

18.06.2014 18:14

Otolıfe dergisi ile Balıkesir'in Edremit Belediyesi'nin işbirliği ve bir alışveriş merkezinin katkıları ile düzenlenen '1. Edremit Körfez Oto Show', Edremit'te hizmete açıldı.

Amacı, bölgesel olarak otomotiv sektörüne katma değer sağlamak olan '1. Edremit Körfez Oto Show', bölge halkına otomotiv dünyasının yeniliklerini sunacak. Kipa isimli alışveriş merkezinde hazırlanan '1. Edremit Körfez Oto Show'un açılış törenine, Edremit Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. 18-21 Haziran 2014 tarihleri arasında açık kalacak olan organizasyonda, otomotiv perakende sektöründen birçok dünya markası ve Balıkesir'in oto sektöründeki seçkin kuruluşları yer alıyor. Otomotiv sektöründeki gelişmeleri bölge halkına aynı noktadan sunan organizasyon ilk günden ilgiyle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1.edremit Körfez Oto Show Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement