14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Yerel

14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side belde Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Side Fotoğraf Kulübü üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Manavgat Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr.

14.03.2013 15:40

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side belde Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Side Fotoğraf Kulübü üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Manavgat Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Mehmet Kuru ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker'i ziyaret ederek tıp çalışanlarının günlerini kutladılar.

Side Belediyesi Gençlik Merkezi'nde Fotoğraf Sanatçısı Erzade Ertem gözetiminde çalışmalarını sürdüren Side Fotoğraf

Kulübü üyeleri Dr. Yusuf Aydın, Dr. İbrahim Kara, Katerina Jaegerfalk Dirik, Serfinaz Güngör, Abdullah Karadaş, İbrahim Ateş, Azmi Yılmaz ve Selahattin Özer 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Manavgat Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Mehmet Kuru ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker'i ziyaret ederek tıp çalışanlarının günlerini kutladılar.

Kulüp üyeleri adına konuşan Dr. Yusuf Aydın, bir doktor olmanın yanında fotoğrafçı olarak tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayarak "Sağlık çalışanlarının hangi zorluklar altında görevlerini yapmanın gayretinde olduğunu en iyi bilenlerden birisiyim. Son günlerde sık sık şiddet olaylarına da tanıklık ediyoruz. Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarının sorunlarının ortadan kalktığı, şiddet olaylarının sona erdiği güzel günler diliyorum" dedi.

Side Fotoğraf Kulübü'nün 100 faal üyesi bulunduğunu, internet sayfasında ise üye sayılarının bin 200 dolayında olduğunu belirten Dr. Yusuf Aydın, "Faaliyetlerimizi Side Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde Erzade Erten gözetiminde sürdürüyoruz. Perşembe akşamları Gençlik Merkezi'nde teorik çalışma yaparken, Cumartesi ve Pazar günleri bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini gezerek pratik çalışma yapma ve doğayla baş başa haftanın stresini atma şansı buluyoruz.

Başta siz doktorlarımız olmak üzere Manavgat'ta yaşayan ve fotoğrafçılığa ilgi duyan herkesi kulübümüze katılmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

Side Fotoğraf Kulübü üyeleri, ziyaretler sonunda Manavgat Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Mehmet Kuru ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker'e Apollon Tapınağı'nın birer fotoğrafını hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement