2018'in İlk Bebekleri Altınını Aldı - Son Dakika
Yerel

2018'in İlk Bebekleri Altınını Aldı

2018'in ilk bebekleri altınını aldıKIRIKKALE - Yeni yıl gecesi mesaide olan kamu çalışanlarına ziyaretlerde bulunan Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, şehirdeki yeni yılın ilk bebeklerine altın hediye etti.

01.01.2018 02:58

2018'in ilk bebekleri altınını aldı

KIRIKKALE - Yeni yıl gecesi mesaide olan kamu çalışanlarına ziyaretlerde bulunan Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, şehirdeki yeni yılın ilk bebeklerine altın hediye etti.

Kırıkkale Valisi ve il protokolü üyeleri yeni yılda çalışmalarını sürdüren kurumlara ziyaretlerde bulundular. İtfaiye, polis, jandarma ve acil sağlık çalışanlarına ziyaretlerde bulunan Vali M. İlker Haktankaçmaz, kamu çalışanlarına görevlerinde başarı ve sıkıntısız bir nöbet dileklerinde bulundu. Polis ve jandarmanın yol kontrol noktalarına ziyaretlerde bulunan Vali Haktankaçmaz, kontrol noktalarında bulunan vatandaşların ve kamu personelinin yeni yıllarını kutladı. Sonrasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne geçen Haktankaçmaz, burada yeni yılın ilk bebekleri Emine Erdoğan Barış ve Zeynep Dila Tür'e altın taktı.

Yeni yılın tüm insanlık için hayırlı olmasını dileyen Vali Haktaçmaz, barış ve huzur içinde geçecek bir yıl olması arzusunu dile getirdi.

2018\'in İlk Bebekleri Altınını Aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2018'in İlk Bebekleri Altınını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement