3 Milletvekili Aday Adayından Ortak Hareket - Son Dakika
Yerel

3 Milletvekili Aday Adayından Ortak Hareket

3 Milletvekili Aday Adayından Ortak Hareket

Bursa’dan AK Parti milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yapan Murat Sevinç, Dilek Durak ve Şükran Mercan Misci, ilçe teşkilatlarını ve çevredeki türbeleri tek tek ziyaret ediyor.

23.02.2015 18:45

Bursa'dan AK Parti milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yapan Murat Sevinç, Dilek Durak ve Şükran Mercan Misci, ilçe teşkilatlarını ve çevredeki türbeleri tek tek ziyaret ediyor.

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde Bursa'dan AK Parti milletvekilliği için aday adaylığı açıklayan Murat Sevinç, Dilek Durak ve Şükran Mercan Misi ortak çalışmalar yürütüyor. AK Parti ilçe teşkilatlarına giderek fikir alışverişinde bulunan 3 aday, türbeleri de tek tek geziyor. Pazar günü temayül yoklaması yapılacağını ifade eden adaylardan Murat Sevinç, "Bunun için gece gündüz demeden dağ ilçelerimiz başta olmak üzere AK Parti teşkilatlarını ziyaret ediyoruz. Onlardan destek ve dualarını talep ediyoruz. Bizler 3 aday olarak birlikte hareket ettiğimiz için çok sıcak karşılanıyoruz. Bu birlikte hareket etme şeklimiz vatandaşlarımızın çok hoşlarına gidiyor. İlçe teşkilatlarına giderken, civardaki tarihi şahsiyetlerin ve Allah dostlarının da türbelerini ziyaret etmeyi ihmal etmiyoruz. Bizlere bu mübarek vatanı bırakan ecdadımızın ruhlarına dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bursa'dan, AK Parti'ye 226 adaylık başvurusu olduğunu kaydeden Sevinç, adaylara başarılar diledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3 Milletvekili Aday Adayından Ortak Hareket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement