30 Bin Öğrenci Mehmet Akif'i Okuyacak - Son Dakika
Yerel

30 Bin Öğrenci Mehmet Akif'i Okuyacak

30 Bin Öğrenci Mehmet Akif\'i Okuyacak

Denizli Belediye Başkanı Zolan, 30 bin öğrenciye '41 Soruda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy' adlı kitabı hediye etti.

12.03.2013 17:37  Güncelleme: 11:14

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı'nın kabulünün 92'nci yıldönümünde 30 bin öğrenciye '41 Soruda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy' adlı kitabı hediye etti.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyenin kültür yayınlarından olan '41 Soruda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy' adlı kitabı ortaokulda okuyan 30 bin çocukla buluşturuyor. Ortaokullara giderek 5, 6 ve 7'nci sınıf öğrencilerine kitap hediye eden Başkan Zolan, Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu, Musa Kazım Manasır Ortaokulu, Mükerrem-Mehmet Eke Ortaokulu ve Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu'nda öğrenciler ile buluştu.

Eğitime destek vermeyi kendilerine görev olarak kabul ettiklerini belirten Başkan Zola çocuklara,

"Bayrağımızı, vatanımızı ve bağımsızlığımızın simgesi olan İstiklal Marşımızı sahipleneceksiniz. Son nefesinize kadar İstiklal Marşımızı büyük bir coşkuyla söyleyeceksiniz. İstiklal Marşımız bizim en değerli kutsallarımızdan biridir. Bizi biz yapan değerlerimiz var. Bunlara sımsıkı sarılacağız. Sahip çıkacağız. Bizim olan değerlere sahip çıkmak bu ülkeyi geleceğe taşır. Bu değerlere sahip çıkmadığımızda ise istiklalimizi, hürriyetimizi, vatanımızı, özgürlüğümüzü kaybederiz. Onun için sizlerin çok iyi yetişmesi lazım" dedi.

(EV-Sk-Y)

12.03.2013 17: 17: 01

TSI

NNNN - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30 Bin Öğrenci Mehmet Akif'i Okuyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement